BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18

ABD'den Türkiye'yi kızdıracak yeni Afrin açıklaması

ABD Ulusal İstihbarat Ajansı Direktörü Dan Coats, Türkiye’nin Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı'nın bölgedeki ABD askerlerinin güvenliğini riske attığını savundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
CEM

Kıçınız pahalıysa defol gidersin.Ne işi var orada geri zekalı paralı katillerinizin ?

Mehmet KARDEŞ

Ey Amerikalılar size tek bir sözüm var. Siz; insanlığı, medeniyeti, adaleti, hak ve hukuku yerle bir ettiniz. Döktüğünüz masum kanlar, yıktığınız düzenler, işkence ettiğiniz insanların ahı sizi bitirecek. Cenab-ı Allah size bu dünyada da ahirette de en büyük cezayı verecek İnşaallah.

Misafir

Bunkarla ko nus ma yin! Isimizi goreli. Yeter oyalandik zaten!

nihat

risk aldındaysan ya riskle başabasa kalırsın yada evine dönersin conı

ahmet

defolun gidin sizi tutanmı var densiz herif

Misafir

risk varsa cek askerini ne isin var oralarda?

Misafir

Avrupa destekli ABD simdiye kadar kac asker kayip verdide Turkiye bizi riske koyuyor diyor Biz ne zaman asker ve sivil kaybi verdigimiz zaman ABD ve hangi Avrupa ulkesi basiniz sagolsun dedi hatta bizim kayip vermemize seviniyorlar Iran a terore destek vermekle sucluyorlar Peki Avrupa ve ABD nin ta kendileri terore silah ve logistic destegi goz gore gore veriyorlar Avrupa destekli ABD ortadogudan cikmadigi surece Ortadoguda teror bitmez Saygilarimla Kenan Demir

Misafir

Dünyanın öbür ucundan gelip yanı başımızda terör örgütlerini kur yönet besle sonra terör devleti kurmaya doğru git .Adam sen şaka mısın.40 yıldır ülkemizin başına pkk yı musallat et. Türkiye az bile yapıyor. Kimsiniz kendinizi ne sanıyorsunuz. 4milyon suriyeli ye siz mi bakıyorsunuz .Sınırımıza terör devleti kurmanıza müsade mi edecek Türkiye . Türkiye nin güvenliği ne olacakk peki.İnsanla alay etmeyin.

Burdayiz.

Esad gitmesin ki daha hayallerimiz gerçekleşmedi diyorsunuz farkındayız, esad gitse suriyede birlik sağlanır, yalnız kalırız diye korkuyorsunuz.

Burdayiz.

ABD'nin balonları bir bir patlayacak, gücümüz olmasada imajımız, paramız yeter takdiğiniz sönmektedir.

Burdayiz.

Vah vah çok acıdık, demek ki üçbuçuklara gelmişiniz, o vakit gel Türkiye'nin dediğini yapta askerleriniz tehlikeye , yalnızlığa düşmesin.

Reisin Neferi

biiiiiiiiiiiippp.........

bu kokmuş köfteyi kızartıp ...

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın kararlı ve bir o kadar cesaretli duruşu olmasaydı şimdiye kadar yurdumuz Mondros sınırlarını dahi arar halde olurdu.Allahım korusun...

ss.sebo

Ali sana katılıyorum aynı zamanda teröre destek veren temel ülke bence abd nin ta kendisidir.

sabah şekeri

BU ARADA; bu kadar şehit verirken ortalıkta, basında yayında şu kapitalizmin uydurduğu sevgililer gününü kutlamasın kimse lütfen.

ABDeaş

ABD askerinin güvenliğini riske atıyormuşuz. Siz 40 yıldır PKK verdiğiniz destekle 100 bine yakın vatandaşımız şehit oldu, hayatını kaybetti. Bölgede DEAŞ'ı kurup onunla savaşıyormuş gibi yapıp Suriye ye çöreklendiniz. Ne işiniz var burada, size mi düştü Suriyenin DEAŞ tan temizlenmesi. Yeter artık bıktık yalanlarınızdan, defolun gidin.

yavuz

defol ihtiyar domuz sen de abd de cehneme kadar yolunuz var

ali

bence tam tersi...abd askeri bundan sonra bizim için ciddi tehdit...

  • 1