BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26

ABD'den Türkiye'ye son dakika YPG mektubu

ABD Savunma Bakanı James Mattis, Savunma Bakanı Fikri Işık'a YPG'ye verilen silahlarla ilgili mektup yazdı. Mektubun içeriği bugün belli oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
cevat

ABD Savunma bakanının nin gönderdiği mektubun ABD Devletinin resmi belgesimidir,gelecekte geçerli olacakmıdır..?? konularında YAZILI RESMİ TEYİT İSTENSİN..ResmiTeyit kabul vermezler ise ATIN ÇÖPE..Bu şu anlama gelir;Gelecekte PKK-PYD Verdikleri silahları bize dönerse ASLA KABUL ETMEYECEKLERDİR..

mevhibe inal

El Kaide numarası ile Afganistan-Irak, Deaş numarası ile Suriye-Lübnan işgali! Bin Ladin Suudlu değil mi?!

ddd

Bence TC kendi kendine mektup yolladı şimdi de olan abd ye oldu acaba kim yollamış diye

Misafir

ben hicmi hic abd nin sözüne inanmiyorum ,tam aksine bizi kandirdiklarina inaniyorum, cumhurbaskanimizin korumalarina bile tutuklama karari cikartan bir ülke ve simdiye kadar verdikleri sözleri hic yerine getirmediler...bence Türkiye ypg lerin oldugu bölgeleri geri kurtarmali her ne pahasina olursa olsun...

Misafir

ABD. TÜRKİYE HÜKÜMETLERİNİN GÜVAZANSA BİLE TÜRK HALKININ GÜVENİNİ ASLA VE ASLA KAZANAMAZ.SÜPER GÜÇ İMAJINI DALAVERECİYE, DEVLET AĞITLIĞINI SAHTECİLİĞE, SÖZÜNDE DURMAYI KAYPAKLIĞA TECİLLEDİ. SADECE ŞERRİNDEN UZAK KALMAK GEREKEN BİR ÜLKE

ayran

Oyun Türkiye üstüne oynanıyor deyip, oynanan oyunlara ses etmeyip kendi sonunu hazırlayıp sonrada dünya bize düşman diye zavallı bir söyleme tutunuluyor...

Misafir

14.04 Hakan... "Hem kel hem fodul olmak"... Bunu Google Amca'ya sorar mısın...

Misafir

" ABD'nin YPG'ye gönderdiği malzemenin listesinin her ay Türkiye ile paylaşılacağı, mühimmatın seri numaraları ve görsellerinin de tutulacağı belirtildi. Mektupta, DEAŞ ile olan savaş bittikten sonra silahların geri alınacağı bilgisi yer aldı." Ve biz de yedik öyle mi! Bunu yazan ABD gibi kaypak bir ülkeyse hem de!

hakan

menbiçte de aynı numara oynandı. bunlar rakkaya girerken bizde arkadan menbiçe girelim, görelim abdnin askeri gücü neymiş, öyle artistik yapıp gariban arapları bombalamakla ordu olunmuyor. gelin çıkın karşımıza görelim askerinizi!

real

türkiye içinde karışıklık çıkaracaklar,kirli planları var bu arada suriyede zaman kazanmak için oyun oynuyorlar bizimle.

Misafir

oyunlarını bozmak için türkiye iran, ırak ve esed le beraber hareket etmelidir. abd iran ı suud la meşgul etmeğe çalışıyor. dikkat

Misafir

abd ve rusya kürtleri kullanıyorlar. zamanı gelince başlarına tokmağı indirirler.

KAŞGARLI MAHMUT

EYYYY TÜRK MİLLETİ BU MEKTUP YAZAR SAHTEKARLARA ASLA İNANMAYIN NİYE OKUYUN LÜTFEN Eyyy Türk Milleti Bakın ABD Türkiye'nin gücünün giderek arttığını bildiği için ABD YPG'ye silah yağdırıyorlar. Gönderilen silahların bir teki bile DEAŞ ile ilgili değildi! Bu silahlar YPG'ye TÜRK ASKERİNE karşı kullanması için verilmektedir bunu uçan kuşlar bile biliyor ve bütün amaçları da bu! Onun içindir ki ABD Özel Operasyonlar (USSCOM) Komutanı Joseph Votel, DEAŞ'la Mücadele Koalisyon Güçleri Sözcüsü Amerikalı Albay John Dorrian, Doğal Kararlılık Operasyonu Birleşik Ortak Görev Gücü Komutanı Korgeneral Stephen Townsend ve ekibi, aylardır YPG'nin Azez, El Bab ve Cerablus'u alması için planlar hazırladılar. Eyyy. Türk Milleti Bu kan içici ve vampir ekibin hazırladığı planlar hala devam etmek ve yürürlükte! Bunu bilelim..

  • 1