BIST 9.534
DOLAR 32,48
EURO 34,55
ALTIN 2.475,36

ABD'den Türkiye'ye çok kritik Suriye ziyareti

ABD'nin Suriye Özel Temsilciliği görevine atanan James Jeffrey Ankara'ya geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşen Jeffrey, olası İdlib operasyonu konusundaki kaygılarını paylaştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
kara çoban

ABD nin bütün sermayesi yalan ortadoğuda afganistanda demokrasi yalanı ile yaptığı eşkiyalık ortada,terörün kaynağı kendisi ürettiği örgütler IŞİD-EL KADİDE-PYD/PKK kendi çıkarına hizmet eden örgütler bunu otadoğunun kedisi köpeği bilirken hala utanmaz kan ve terör tüccarları İDLİP te vahşet olumuş endişelilermiş tiyatrosu sergiliyor LANET OLSUN SİZE çöküşünüz tez vakit yakındır inşaallah

Misafir

Terör örgütlerini destekleyip, kitle imha silahı gibi bahanelerle orta doğuyu karıştırıp canı istediği ülkeye müdahale ederek sözde demokrasi getirmek adına binlerce insanın ölümüne sebep olan abd nin idlipteki insanları düşündüğünü hiç zannetmiyorum. Akıllarında kırk tilki vardır. Amerikan çıkarları amerikan vatandaşı olmayan her insanın hayatından daha önemli onlar için.

Misafir

Amerika’nın derdi idlipte desteklediği terörist ajanları Türkiye’yi maşa olarak kulanıp kurtarmak. Ne yazık...

Misafir

Rusya, bir hafta önce, ABD’nin ve batılı güçlerin, “Suriye ordusunun İdlib’de kimyasal silah kullanıldığı” gerekçesi arkasında bir provokasyona başvurarak Suriye’ye saldıracağını öne sürümüştü.

Misafir

Sımsıkı taş gibi durun.

Misafir

dik durun papazı vermeyin S-400 den asla vazgeçmeyin

y-d

allah yar ve yardımcımız olsun şeytanlar çoktan oyun içinde oyunlarına başladı müslüman türk ulusu bunu ançak sessizce dinlesin ve şeytanların kurduğu planı enselerine vursun bu şeytanca planda abd-rusya ab- ve aynı zamanda ingiltere aynı zamanda israil aynı zamanda iran var burda bin düşüneçek tek ülke var oda türkiyemizdir bence dinle sabret ona göre harakat edelim birileri bombalıyor nereyi bombaladığıda belli deyil buna göre bizler müslüman türk ulusu olarak kendi göbeğimizi kendimizin keseceği şekilde harakatın yapılacağı zaman yapalım boş ver cıkarı olmayan tek ülkeyiz insanı insan olduğu için allah,ın kulu olduğunu tek gören ve aynı zamanda yardıma koşan tek ülke,dir.

  • 1