BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,59

ABD’den Türkiye ile ilgili flaş açıklama

Son dakika! ABD Dışişleri Bakanlığı, Çavuşoğlu-Pompeo görüşmesi ile ilgili "Rahip Brunson konusunun çözümü için girişimler devam edecek." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
hasan

iki papazı takas edin olsun bitsin..

kırçıl

Yeter artık denilmeli. Hadsizlik yapmayın. Türkiye dışişleri bakanlığı neden açıklama yapmıyor!!! Devletimi yok etmeye çalışanı yargılayıp cezalandırmak benim işim sana ne!!! adamlar 11 Eylül olayından sonra dünyayı yangın yerine çeevirdiler. Milyonlarca müslümanı katlettiler, hala yerli işbirlikçilere katlettiriyorlar. Kıytırık bir papaz için Türkiyeyi tehdit ediyorlar. onlara sadece "HADI ORADAN" denilmeli.

kırçıl

Türkiye dışişleri bakanlığı neden açıklama yapmıyor!!! Devletimi yok etmeye çalışanı yargılayıp cezalandırmak benim işim sana ne!!! adamlar 11 Eylül olayından sonra dünyayı yangın yerine çeevirdiler. Milyonlarca müslümanı katlettiler, hala yerli işbirlikçilere katlettiriyorlar. Kıytırık bir papaz için Türkiyeyi tehdit ediyorlar. onlara sadece "HADI ORADAN" denilmeli.

Misafir

Eyide,"bizim papaz" Amerika da gebermis,Aksit Hoca nin dedigine gore.

ver papazı al papazı

siyasette verilmez diye bir şey yok , ne verip karşılığında ne alacağın önemli ! piyon verip , fil kale at alıyorsan , ver gitsin , ama fil kale at verip piyon alacaksan oyunu baştan kaybedersin ! piyona piyon , papaza papaz olur !!! ama papaz verip hava alırsan milletle papaz olursun başkan !!!

ruzgar67

Bana kalirsa bizim papazi almadan bu papaz biracaklar mecbur

53 lü

Bu konuda verilecek taviz ,(takasvb dışında) beni çok rahatsız edecek ve reis ve iktidarla ilgili kanaatimi çok yıpratacaktır. ,53 yaşında biri olarak ilk defa milli ve yerli bir duruş sergileyen bu iktidarı her durumda destekledim ve destekleyeceğim de fakat bu konu bam telimdir. Artık dayatma ve tehditlere boyun eğmeyen gerekirse aç arık gezen ama boyun bükmeyen bir devlet olalım. İçimizdeki İrlandalılara rağmen bu millet bunu yani boyunduruğu hak etmiyor. Yine söylüyorum bin defa ölmektense bir defa adam gibi ölelim.

kundemacı

Seçimler öncesinde; siyasiler kendilerini savcı zannedip rahip Brunson hakkında 40-50 yıl caza almasını gerektirecek suçlar ileri sürdüler, papazın ne pahasına olursa olsun yargılanacağı yönünde seçmenlere açıklamalar yaptılar. Seçim bitti papaz önce ev hapsine çıkarıldı. Çok geçmez bir de baktınız Deniz YÜCEL' in Almanya' ya gönderildiği gibi özel uçakla ABD' ye gönderildi.

Misafir

bizim bir kaygımız yok ki, ver papazı al papazı arkadaş. daha ne konuşup duruyorsunuz. brunsonu da derhal tekrar içeri atın. kararlı olun biraz.

  • 1