BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,83
ALTIN 2.411,78

ABD'den Türkiye açıklaması! Endişeleri ciddiye...

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, yaptığı açıklamada "Türkiye'nin Suriye'deki endişelerini ciddiye alıyoruz. Türkiye gibi müttefiklerimizle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin PKK kaygılarını göz önüne bulunduracağız" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

ANLASINLAR DÜNYANIN KAÇ BUCAK OLDUĞUNU.

Kasım

Rex.... köpek adına benziyor

Misafir

Yasasin Turkiye!!!!!

k.k.k

Geçin bu işleri. Öyle ya da böyle orayı tertemiz edicez. Meydanı boş mu sandınız !

Misafir

PKK Avrupa da MAFYACILIK OYNUYOR eğer tedbir almazlar beslerler ise yakın gelecek te başlarına bela olacaklar.Çünkü en büyük göçmen hareketini onlar kontrol ediyor.AB ülkelerinin kendilerine gösterdikleri sempatiye ihanet ve nankörlük içinde para karşılığı göç trafiğini yönetiyorlar.Yakında Hindu ları da AB ülkelerine getirirlerse şaşmayın çünkü amaçları nüfusu azalan AB ülkelerini göçmenlerle sıkıntıya sokmak.Ben böyle analiz ediyorum.

Misafir

Bu kargaşada Şam'ın rolü oldukça belirleyici... Öncelikle Afrin'i diğer YPG kontrolündeki bölgelere bağlayan yegane ikmal yolu, Şam'ın kontrolündeki Halep'ten geçiyor.

kırçıl

Adamlar teröristleri sevici, başka ülkelere gelince teröristlere destek veriyor diye saldırıyorlar. Bu adamlara da kesinlikle yaptıklarının cezasız kalmayacağı kesin bir dille söylenmesi!!!

kırçıl

Adam pervasız, çapsız ve hadsiz!!! Överken bile tehdit etme cüretini gösterebiliyor. Bu millet ona haddi bildirilmelidir. Laf değil kesinlikle icraat gereklidir.

kırçıl

Adam pervasız, çapsız ve hadsiz!!! Överken bile tehdit etme cüretini gösterebiliyor. Bu millet ona haddi bildirilmelidir.

Misafir

GÜCLÜ OLANIN HAKKI ASLAN PAYI..BU YENITÜRKIYE SIYASETI

Komünist Görüş

ABD ve emperyalist güçler Türkiye'yi Suriye'ye düşman kılmak istiyorlar. Asıl amaçları da Suriye'yi parçalayıp işgal etmek Türkiye'yi güneyinden sıkıştırmaktır iç savaşa sürüklemek!

Misafir

DEAŞ bitti siz bitince her şey bitecek.Çünkü her yeri siz karıştırıyorsunuz.

r zor

Gaz operasyonuna devam. Bunların dediklerine inanırsak değil Afrini almayı Hatayı da kaybederiz.

  • 1