BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,46

ABD'den Suudi Arabistan'a Cemal Kaşıkçı şoku! Durdurulabilir

Suudi Arabistan'a silah satışı durdurulabilir...ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Ben Sasse, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin, "Suudilerin açıklaması gereken çok şey var. Suudi Arabistan'a silah satışının durdurulması da dahil tüm seçenekler masada olmalı" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
ihsan

suudi abd senin eyaletin yönetimi değiştir selamanı cezalaqndır herşey açık

FİKO

ABD her zamanki taktiğini uyguluyor suudi leri ketenpereye geridi bir taş 5 kuş indirdi,suudun elinde patladı..çadırcılardan ne beklenir devlet değil bedevi çadır cumhuriyeti çarşafa böyle doladılar. GELSİN DOLARLAAAAAAARRRRR

Misafir

Lübnan Başbakanı Hariri'yi rehin alan Suudiler Kaşıkçı olayı nedeniyle de hac mevsiminde Kabe ziyareti yapacak olan Türk hacılara olmadık eziyetler edebilirler,hatta sudan sebeplerle hapse bile atabilirler...Hatta katledebilirler...Paranın kölesi kafir Suudi'den her şey beklenir çünkü!

caca

suudilerin ahlaki konusubda ilk kez abd hukemeti suudiler icin dogru bir soz soylemis.

Misafir

Sözde müslüman sudiler, bunlar mı müslüman ya yuh yazıklar olsun..

ahmet demirtaş

Eğer suudluların anlattığı hikayeye inanırsak salak olan onlar değil biz olacağız. insan arbede için yanında testere ve adli tıpçı getirir mi. demekki öldürüp parçalamayı önceden planlamışlrve türkiyeye tam teşekküllü gelmişler.

  • 1