BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.306,93

ABD'den şok plan! PKK devleti için Esad'a...

ABD'nin Suriye ve Irak kuzeyinde planladığı işgal hattına sorumlu olarak atadığı Brett McGurk, PKK/PYD terör devleti için şantaj yaptığı ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Bu katliamcı ABD hainlerine Yaratıcı gereken cezayı veriyor verecek. Bu ABD' nin başına çok yakında büyük bir bela inecek. Şu anda Orta Doğu' da yaptığı bu bölücüleri kullanarak Türkiye' ye zarar vermek. Sonunda ABD bu alçakları terk edecek ve bu siyonist uşakları da rezil olarak yok olacaklar da farkında değiller.

Misafir

ABD lrak taki Brett McGurk gibi ust yetkilileri takip eden gizli bir orgut kurulmali vede her hareketi takip edilmeli bu orgut Turk vatandasi olmasi sart degil Saygilarimla Kenan Demir

Halıt özdemir

İyi dille konuşmak lazım buyuksorunlar karşısında anı karar ve anı soylemler herkese hepimize zarar verir surekli doğru veya yanlış kurtler ve muslumanlar uzerınden bazı soylemler ülkemize ve insanlarımıza daha çok zarar vere bilir tum sorunları guçlu bilinçli demoratık adımlarla çözülebilir türkiye çok guzel ve değerlidir ülkede tek biyaprağın solup düşmesı üzücü olur

Isaac avivi

Ey hükümet idam yasasını çıkar artık apo itini as. .abd ile yolları ayir. ..Çin iran Rusya ile blok oluştur. ..abd den bu saatten sonra yar olmaz. .onlar terörizm in yaranidirlar. .

Sümeyye Erdoğan

derhal partilerden, tvden, basından israilci, barzanici, pkklı tüm kürtler ve destekleyen diğer etnikler temizlenmelidir. ha bunlar ha fetöcüler aynı yerden atılmış tohumlardır, Türkiye için dinamittir.

Ahmet yıldız

Kürtler abd nin ipiyle kuyuya iniyorlar vay hallerine. Türkiye den iyi olamayan yahudiye uşaklık eden kürtlerin sonu iyi olmayacak. Eceli gelen kopegin cami duvarina isemesi gibi. En rahat kürt Turkiyedekilerdir. Akillarıni başlarına devşirsinler.

Misafir

soysuz nemrudun ve büyük şeytanın çocukları dünyanın kanı canı ve namusunu hiçe sayan salyalı domuz sürüleri cenabı ALLAH inşallah soyunuzu kurudur

Misafir

ABD ARTIK YILANA SARILMAYA BAŞLADI AMA FAYDA VERMEYECEKTİR. ONLARDA BİLİYOR ORTADOĞUDA BİTTİKLERİNİ.

türkmen

devlet politikasında dün dündür bugün bugündür,eset ile bir şekilde baglantı kurularak bu oyunun bozulması lazım gelir.

  • 1