BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.491,78

ABD'den küstah açıklama Terör örgütü olarak tanımlamıyoruz

ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, YPG'yi PKK'nın aksine terör örgütü olarak tanımlamadıklarını ancak Türkiye'nin ikisi arasındaki bağa ilişkin güvenlik endişelerini anladıklarını söyledi. 

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

sizden onlardansınız o zaman, deyip vuracaksın işte.

Misafir

Haydi Recebim göster kendini bu haddini bilmez coniye dünyanın kaç bucak olduğunu göster.

Misafir

Yaaaa... Şimdi anlaşıldı mı pkk nın 3 terörist başının neden abd de başlarına veya bilgi verenlere milyon dolarlar verildiği.... önce pof pof Türkiyenin ağzına bir bal... sonra böyle açıklamalar ardı arkası kesilmez şimdi izleyin görün... Bizim tek yapmamız gereken afrinde ve diğer yerlerde ne yaptıysak abd yi devre dışı bırakıp ypg/pkk nın tepesine binmek anlık olarak düz bir arazi zaten tertemiz etmemiz şart yoksa abd bizi açık açık oyaaaaalıııııyooooorRRR....

Misafir

Trump, ara seçimlerden çoğunluğunu kaybederek çıktı. Halkbank'a ceza bu havanın etkisi olacağı değerlendirmeleri yapılıyor.

hasan altuner

Ne skandalı be? herifler kaç senedir aynı şeyi diyorlar.ABD Münbiç'te PYD yi Silah-Mühimmatla ihya etti,yüzlerce TIR malzeme gönderdi hala da gönderiyor orayı resmen Üs yaptı.Bunu bizimkiler de biliyor Dünya da biliyor.BOP işte ötesi berisi yok.

Reisin Neferi

masallara karnımız tok............

MiSaFiR

"Türkiye'nin YPG ve PKK arasındaki bağlantılara ilişkin endişelerini anlıyoruz." demiş!!! Bunu söyleyen kişi, Bağlantılı olduklarını kabul ederek mi Endişelerimizi Anlıyorlarmış? Çünkü bizim "BAĞLANTILARA İLİŞKİN ENDİŞELERİMİZ YOK"... 100% BAĞLANTILI OLDUKLARINA EMİNİZ ve ona göre hareket ediyoruz zaten... ÖYLE DE DEVAM EDECEK, BUNDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ!!!...!!!

  • 1