BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65

ABD'den komik 'Öcalan' çıkışı!

ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyonun sözcüsü Albay Ryan Dillon, Rakka'da PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterlerinin sergilenmesini onaylamadıklarını bildirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
memet

bu vatan hainlerini orada bomba atamıyormuyuz.toplanmışken.hemen içerdeki vatan hainleride oraya giderler tok yekün geberirler.

kırçıl

abd terör ve terörist desdekcisidir!!! Bizim içimizdeki deaş a silah gönderiyorsunuz diyenler korkularından meydana çıkamıyorlar. abd iki bin tır dolusu sılahı teröristlere bedelsiz teslim etti. Türkmenlere gönderilen İki tır gözlerine battı da!!! Binlercesini göremeyecek kadar körleşmişler!!!

kırçıl

Laf değil de icraat yapıyor muyuz!!!? Yapıyor isek, ne yapıyoruz!!!? Millet memleket ve millet aleyhine yapılan faaliyetlere karşı sadece laf söylendiğini, bu durumda da umutsuzluk havası oluştuğu düşüncesinde. Bu gün geçtikçe kuvvetlenmekte. Bir an önce kısır çekişmeleri bir tarafa bırakıp, düşmanın ekmeğine yağ sürecek süreçten çıkılması!!!

kırçıl

Laf değil de icraat yapıyor muyuz!!!? Yapıyor isek, ne yapıyoruz!!!? Millet memleket ve millet aleyhine yapılan faaliyetlere karşı sadece laf söylendiğini, bu durumda da umutsuzluk havası oluştuğu düşüncesinde. Bu gün geçtikçe kuvvetlenmekte.

kırçıl

abd Orta Doğudan defolmalı!!! Akıtılan müslüman kanı ancak o zaman durur.

SEM

bende sorayım bırakın amerikayı NATO nun dostumuz olduğuna inanan varmı anket yapın

Burhan Alptekin

İki yüzlü Avrupa ve ABD kim dinsizsse ona destek veriyor.

yüzdeyüzmilli

ABD, ektigini biceceksin elbet. Dünyada sebep oldugun acilarin karsiligini bulacaksin bulmadan yok olmayacaksin. Zalimin sonu yine zalimdendir. Sana zalim olani bekliyoruz tüm kalbimizle!!! Sirf bu yüzden Kim Jong-un'a gönülden basarilar diliyorum ;) Insaallaah nükler bombayi kucaginiza birakir!!!! AMIINNNNNN!!!!

Rakka yerle bir

IŞID bahanesi ile Rakka yerle bir edilmiş, kimse evlerine dönmesin diye. Allah bilir bir IŞID militanı dahi ölmemiştir. Önce IŞID sahaya sürülüyor, arkasından şehir IŞID'ten kurtaracağız diye yerle bir ediliyor. Halk sürülüyor. ABD ye mi düşmüş Rakka'yı kurtarmak, Ne işi var ABD nin bu bölgede, IŞID ve ABD/YPG ortaklığı şehirleri yerle bir etti. Daha ne zamana kadar ABD ye siz IŞID ile ortaksınız diyemeyeceğiz.

Misafir

Acaba bu ülke kadar haini bol başka bir ülke var mı?UMARIM SİZİ TESPİT EDERLERDE bakalım nasıl yazabilyorsunuz bunları eminim FETÖ uzantısı ya da PKK sevicisiniz. Aranızda fark var mı?

Kim jong kong

Sen kimsin yav amerika bi top atarsak...

Misafir

Tam Komedi!______________________ Adamlar Tek Adam diktatörlüğü olan Can Güvenliği, Hukuk Adalet Demokrasi olmayan Türkiye'ye gitmeyin diyor!.. ..Vatandaşlarına Türkiye'ye seyahat yasağı koyuyor!.... Bizimki zaten gelmeyen Amerikalılara Giriş Vizesi vermiyorum diyor!...

  • 1