BIST 9.440
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.499,98

ABD'den 'Kaşıkçı' açıklaması! Suudi Arabistan...

Beyaz Saray danışmanı Jared Kushner, Trump yönetiminin Kaşıkçı olayı ile ilgili gerçekleri bulma aşamasında olduğunu, Suudi Arabistan'ın önemli bir müttefik olduğunu söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

Bir tek şey öğrendim Bu ülkeye güvenilmez.Bu adamların ne söylediklerine bakılmalı ne de bu ülkeye sokulmalılar.5 yıl önce iyi bir ülke dedirtirken nasıl başardınız bu hale gelmeyi hızlı silah çekenin kazandığı kovboylar gibisiniz.Zencilere,kızıl derililere,güney amerikalılara,vietnamlılara,afganlara,ıraklılara ... Elinizi nereye atsanız karıştırıyorsunuz,yaşanılmaz yapıyorsunuz.Ne adalet ne insanlık umurunuzda.

★ ★ ★ Komünist Kürt İşçi

★ ★ ★ Türkiye'nin ekonomisi çöktü .. Lirası'nın değeri yerlere düştü ... Hukuk Devleti Adalet eridi.. Pastör Amerikaya Döndü!... WP YAZARI Dinci başrole çıktı.

Misafir

Ey iman edenler! Kendilerine Allah'ın gazap ettiği, kabirlerdeki kafirlerin ümit kestikleri gibi tamamen ahiretten ümitlerini kesmiş bir toplumu dost edinmeyin.

Misafir

Mü'minler, mü'minleri bırakıp inkarcıları dost edinmesin. Kim böyle yaparsa Allah ile bir ilişiği kalmaz. Ancak onlardan (gelebilecek tehlikeden) korunmanız başkadır. Allah asıl sizi kendisine karşı dikkatli olmanız hakkında uyarmaktadır. Çünkü dönüş Allah'adır.

mg

bu abd arabın suç ortağı neyi açıklıyor yiyen yesin

Misafir

Yaşama yürütme yargı yetkilerinin tek elde toplanması kabul edilemez!.........

Davetli

Andımız meselesi ile ilgili Danıştay'a Saldırı!............. Kalın: Danıştay kendini yürütmenin yerine koydu!....

MiSaFiR

Bu dönemde İsrail'in VAZGEÇEMEDİĞİ Suudi Arabistan, ABD tarafından da GÖZDEN ÇIKARILAMAZ...!!!

★ ★ ★ Komünist Kürt İşçi

★ ★ ★ Kimsenin Basın Özgürlüğü ve İnsan Hakları ile ilgisi yok!.......... İran’a petrol ihracatı ambargosunu başlatacak olan ABD, Suudi Arabistan’ı petrol üretimini arttırmaya zorlamak için cinayeti bir fırsat olarak kullanıyor.....

Misafir

Trump yönetiminin Kaşıkçı olayı ile ilgili gerçekleri bulma aşamasında olduğunu, Suudi Arabistan'ın önemli bir müttefik olduğunu söyledi. Buda demek oluyorki kabak yine Turkiyenin basina patliyacak

Misafir

Trump yönetiminin Kaşıkçı olayı ile ilgili gerçekleri bulma aşamasında olduğunu, Suudi Arabistan'ın önemli bir müttefik olduğunu söyledi.

  • 1