BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,22

ABD'den flaş Türkiye ve Suriye açıklaması

ABD Savunma Bakanı James Mattis, Türkiye'nin kaygılarına yönelik Suriye'nin kuzeyinde birkaç bölgede gözlem noktası kuracaklarını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Misafir

" Bu kaygıların hiç birini ciddiye almıyor değiliz. " yani sadece bazılarını ciddiye alıyoruz dedi... Demesi gereken, "bu kaygıların tümünü ciddiye alıyoruz" idi. Umarım çeviri hatasıdır, yoksa ayıp etmiş...

Millet

"bizim faaliyet alanımızdan kaynaklı bir şey gördüğümüzde Türkleri uyarmak istiyoruz." Bu adamlar Türk milletini saf ahmak mı sanıyor. Yoksa ya tutarsa deyip sallıyorlar mı?

Misafir

vermemeli ve bunun için hemen müdahale etmeli, uyumamalı.

Misafir

bunların bizim hayrımız için bir şey yaptığına inanan var mı. kim bilir ne çakallık peşindeler yine. uyanık olmak zorundayız. güney sınırımızda sonradan müdahale edemeyeceğimiz duruma düşmeyelim.

yok yahu !

bunlar bizimle dalga mı geçiyor? E V E T !

Misafir

Bu nasıl komik bir durun, Türkiye'nin esat tan ziyade sizin pkk ve uzantılarınıyla dostluğunuzdan kaygıları var. Gözlem noktalarınız ancak alehimize olur. Herkesi aptal yerine koymayı bırakın bizim Nato ya verdiğimiz desteğin milyonda birini verseniz pkk ve uzantıları kalmazdı. :)

O.Ö

Abd nin yaptığı her hareket en ağır silahlar ile donattığı 70.000 pkk lı ile Türkiye nin güneydoğu ve doğusunu işgal planının bir parçasıdır. Uyumayalım.Eyyy devlet, Eyyy Genel kurmay.En üst derecede teyakkuzda olalım .

ihsan

bu kandırmaca sahtekarlığın dik alası abd yerleşiyor pyd devleti ilan edecek

Ata

Bak trampcım sen o belli noktaları pkk ya destek için ve vakit kazanmak için böyle olduğunu biliyorum, kafanıza düşecek bombadan kaçamasın...kıvırtmayın bırakın, artık içinizi okuyoruz. Niyetinizin ne olguğunu cümle alem biliyor.Sen git o masalları çocuğuna anlat.

Can Bey

Amerika Türkiyeyi iyice kuşatmaya çalışıyor. Türkiye buna izin veremez

marasli ibo

Tekrar yorum lütfen amerikaya inanmayin bunlarin gizli plani. Türkiyeyi oyuna getirmektir amerikayi hiç guvenmeyin guvenmeyin

Can

Ey devlet yetkilileri lütfen uyumayın da,taarruza geçirin orduyu Fırat’ın doğusuna!!!

Misafir

Türkiye Fırat'ın Doğusu'na askeri operasyon yapmaması için kendi askerlerini sınır boyunca yerleştirecekler.Bir de Türkiye'yi saldırılardan koruyoruz ayaklarındalar. Türkiye ypg'yi havadan bombalamalıdır.Türkiye beklemekle hata yapıyor.

Misafir

Dikkat kandırmasınlar.

Misafir

TÜRKIYE ABD DAHIL HIÇ BIR ÜLKE TARAFINDAN GÖZETLENMEMELİ BUNA IZIN DE VERILMEMELI

Misafir

ABD PKK YI MI TÜRKIYE YİMİ GÖZETLEYECEK !!!

Misafir

Hehe siz pyd ye silah verin hemde hertürlüsünü,şimdik gözetleme yerleri kurun,kimi ve nereyi gözetliyecekler tsk yımı Türkiye tarafını. Amerika hiç birzaman Türkiye nin müttefiki gibi davranmamıştır,dost ülke hiçbir zaman olmamıştır !

saga

Türkiye'nin problemi Suriye'deki ABD dir. ABD Türkiye'nin kaygılarını anlıyorsa defolup gider.

Misafir

Şayet ama şayet, ABD böyle bir adım atarsa iste ozaman Türkiye yı köşeye sıkıştırmış olur ayrıca bize en yakın ve bizi rahatça kontrol altına alacaklardır. Şunu da unutmamak gerek ABD nin bu adımı suriyenin kuzeyine yerlestiklerinin kanıtı olacak ve kolay kolay bu topraklardan gitmeyeceğinin kanıtıdır. Türkiye olarak bu gözlem yerlerine asla izin verilmemelidir .

  • 1