BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.420,94

ABD'deki Zarrab davasında yeni tanık dinlendi

ABD'de Hakan Atilla'nın sanık olarak yargılandığı, Reza Zarrab'ın ise tanık olduğu jürili duruşmanın 9’uncu günü başladı. Mahkeme, 17-25 darbe girişiminin firari polisini tanık olarak dinledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
KENDİN ÇAL KENDİN OYNA....

'ŞIRACININ ŞAHİDİ BOZACI'HESABI BEKLENEN OLUYOR AMA KİMSE SAYGI DUYMAYACAKTIR BÖYLE MAHKEMELERE VE ŞAHİTLERE.

Turgay

Sizler Zarrab şarlatanının bunca ifadesine rağmen burada rüşvet alanlarla ilgili bir dava açmadığınız taktirde kendinizden başka kimseyi tatmin edemeyeceksiniz.Dün akşam CNN'de ki programda Akp'li bayan avukatın dava açılmaması için adeta kendini paraladığını görünce bu işin gerçekten yukarılara çıkma ihtimalini iyice gördüm.

Recep

Ergenekon ve balyoz kumpasındaki deliller nasıl düzmece, üretilmiş ve montaj ise, 17-25 aralık da aynen öyle. Çünkü her iki davanın savcıları, polisleri aynı, hepsi fetöcü çıktı ve çoğu firari.

Recep

2013 yılında davanın hakimini Fetöcü derneğin daveti üzerine ABD'den geliyor ve hükümet aleyhine 17-25 aralık lehine konuşma yapıyor. Videoları internette var. Davada firari fetöcü savcıların ve polislerin sözde delillerine dayanıyor. Yetmiyor, fetöcüler tanık oluyor. Firari fetöcüler mahkemeden canlı yayın yapıyor. Halen bu davanın fetö ile alakası olmadığını düşünen var mı yahu? Beyin bedava.

M

REZA NIN RUSVET PARALARINDAN GAZETECI NUSVEDDELERIDE PAY ALMIŞ..

mert toker

FETÖcüler , ABD nin cariyesi olmuş... Efendisi boynuna ipi geçirmiş..

ÖMER

BENIM ANLAMADIGIM 17-25 ARALIKTA ZARRABA OPERASYON YAPANLAR SEREFSIZ, HIRSIZ DIYENLER FETOCU ILAN EDILIP HAIN ILAN EDILIP ICERI TIKILDI. EEE ZARRABI O ZAMAN SAVUNAN KORUYANLAR SIMDI ZARRABA HAIN DIYOR, MALLARINA EL KOYUYOR ELLERINDEN GELSE YAKALAYIP IDAM EDECEKLER. VALLAHI BEN BU ISTEN BISEY ANLAMADIM...

vatandaş

kanları bozuk olanlar amerikaya kıçını dayamışlar varmı başka açıklaması

HASAN BAL

17-25 BİR FETÖ HAREKETİ AMA İÇİNDE YOLSUZLUK VE RÜŞVET GERÇEĞİ DE VARDIR.TÜRKİYE BU AYIPTAN KURTULMALIDIR

Adnan

Mahkemeyi takip eden gazetecileri twitter dan takip edin bence. Yalan dogru kabak gibi cikiyor

Misafir

Fetö cüleri bilerek işe aldığını bahseden bazı zavallılar var.Adamlar gizliliği kendilerine amaç edinmişler.Bakın bu davada bile örnekler var Türkiye'de ben değilim diyor ABD ye gidiyor şahit oluyor.Bu adamlar eminim birbirlerine bile güvenmiyordur.Allah'ım bu adamlardan bu ülkeyi değil tüm dünyayı kurtar.Yalancılar,kalleşler,vatan haini bunlar.

Misafir

Görmek isteyenlere her şey açık Türkiye'de 15 temmuzu inkar edenler.Tüm dinlemeleri,soruları çalanlar(birde ahlaksızca islama sığınıyorlar.İslamda yalancı şahitlik yoktur,adaleti sağlamaya dönük şahitlik vardır.Nisa-135)Sizi Allah'tan kim koruyacak.Kaçacak deliğiniz bile yok.Dershanelerle başlayan bir süreç.Allah bu ülkeye acımış.2-3 yıl daha gecikseymiş her yeri saracaklarmış.

Veli

Bu alcaklarda din iman vatan millet yok gözlerini her zamanki gibi hırs bürümüş vatana ihanette yapamayacakları hainlik yok vatan düşman tarafından istila edilsin bu hainler zil çalıp oynarlar endişem hala devam ediyor sağıma soluma bakıyorum hala dairelerde yönetici kadrolarında çok ama çok kişileri görüyorum allah c.c vatanımızı milletimizi üç ve dış düşmanlardan korusun sevgililerinin yüzü suyu hürmetine amin veselamun alelmurselin

Misafir

Kardesim birbirininzle dalaşmayı bırakında FETO vatan haini köpeklerle mücadlee edin.Sayın aadalet Bakanı FETOcu hainlerin bir arada birbirlerini motive ettiklerini Yenicag Gazatesinden Batuhan Bey ayzdı bu konuda hangi önlemleri aldınız? BU vatan hainlerini diğer azılı suçlular katilelr, tecavüzcüler arasına dağıtmanıza engel olan sey nedir? mevzuatsa acile değiştirin. FETO ile mücadlede yavaşlama ve rehavet başladı.Oysa FETOcu hainler yurtdışında yoğun lobi yapıyormuş.İskence gördük dieyn serefsizler de var. Yenicagdan Batuhan Colakın yazısını hereks okumalı takkenizi önünüze alın yeter söz mileltindir

Misafir

Alcak serefsiz onursuz vatan haini FETulahın köpekelrinden bu ülkeye ihanety beklenir. Hükümet derhal FETO mücadelesine hız vermeşli karsı atağa geçmeli, hapishanelerdeki hainler agır cezadan yargılanan tecavüzcüler, katilelr arasına dağıtılmalı FETO darbecilerdi de katil ve serefsiz.Adalet Bakanlıgı derhal harekete geçmeli.Yurt dışı lobi faaliyetleri başlatılmalı, darbenin arkasında FETOnun olduğu değişik dilelrden cevrii yapılıp yurtdışında elçiliklere gönderilmeli, kripto hainler siciller geriye taranarak bulunmalı hala kamudan atılmayan kripto bilinen hainler var Yeter söz milletindir

Misafir

Görüntülere baktığınızda her yanından samimiyetsizlik akan, vatansız, milletsiz bir yüz görüyorsunuz. FETÖ'cü Ebru diyor ki; "Darbeden sonra Hizmet'le ilgili operasyonlar arttı, eşimin arkadaşının kaçırıldığını, ondan sonra bir ay hiç haber alınamadığını öğrendik, hâlâ da haber alınamıyormuş. Bizi tanıyanların da ihbarları oldu... Bir suç işlemediğimizi biliyorduk ama işkence korkusu, gözaltında ölenler ve eşleriyle tehdit edilenler... Bunlar korku değil, yaşayan arkadaşlarımız var." Bu sözlerin hemen ardından habere "İnsan Hakları İzleme Örgütü, Ekim tarihli raporunda 'gözaltında işkence kanıtları olduğunu' belirtiyor" başlıklı anons giriyor.

Misafir

Uzun lafın kısası, FETÖ'cüler üzerinden Türkiye'ye karşı ciddi bir manipülasyon yapılıyor. FETÖ'cüler maddi güçleri sayesinde yurt dışındaki faaliyetlerini; hükümetlerle temas edip, medyayı yönlendirme üzerine kurgulamışlar. İlerleyen dönemde Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nden Türkiye aleyhine karar çıkartmak için de yoğun bir çalışma içerisindeler. Hükümet yanlısı medya ise bunca olaya, girişime rağmen işi sulandırmakla meşgul. Sağa-sola iftira atıp her hükümet muhalifine "Bu FETÖ'cü" iftirası atıyorlar. Anlaşılan o ki FETÖ'nün kripto elemanları medyada hâlâ "yandaş" kılığıyla dolaşıyor. Son gelişmeler gösteriyor ki FETÖ'cülerin Türkiye aleyhindeki faaliyetlerini önlemek amacıyla karşı lobi çalışmalarına bir önce başlanması gerekiyor. Öte yandan Birleşmiş Milletler'in yurt dışındaki FETÖ'cülere aylık 500 Euro'luk "insani yardım" yaptığı belirtiliyor. Şimdi kilit soruyu soralım... Önüne gelene FETÖ'cü iftirası atanlar, bu konuyu gündeme neden getirmezler?

Misafir

15 Temmuz darbe girişiminin ilk gazilerinden olan emekli Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz, geçtiğimiz hafta önemli değerlendirmelerde bulundu. Cezaevlerinde doluluk oranına dikkat çeken Eryılmaz, FETÖ'cülerin bir arada kaldıkça daha da fanatikleştiklerine ve bu durumun ileride büyük sorunlara yol açabileceğine dikkat çekti. Cezaevlerindeki gidişata yönelik devletin ne gibi önlemler aldığı, "FETÖ'nün cezaevi örgütlenmesi" ile ne şekilde mücadele edildiğini bilemiyoruz. Yurt dışına kaçan FETÖ'cüler ise ciddi ciddi lobi oluşturmaya başladılar.

Misafir

Kim ne derse desin!... Amerika'da yargı siyasetten tamamen bağımsız.... Pentagon, federal bölge mahkemelerince alınan kararlar gereği Trump'a rağmen transseksüelleri orduya alacak

Misafir

Adam resmen yalan söylüyor bu günkü BBC Türkçe'de ki okuduğum haberde bu adam 17/25 soruşturmasın hiç çalışmadım hatta hiç haberim yoktu demiş ve hapisten çıkmış diye yazıyor.Adi herif şimdi ABD'ye kaçmış şimdi orada ben işin başındaydım diye iftira etmiş.Avukatlar neden Türkiye'deki bu yalancı adamın ifadesini yüzene okumuyorlar.

Seçin bakalım

İŞTE BURDAN ANLAYIN YANİ: BU DAHA FETÖ DAVASI. AKP KAYBEDERSE FETÖ ve ABD KAZANACAK. SEÇİM SİZİN.

  • 1