BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

ABD'de ikinci Zarrab vakası hedef yine Türkiye mi?

İranlı işadamı Ali Sadr Haşimi Nejad, ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarını deldiği iddiasıyla Virginia eyaletinde tutuklandı. İşadamının para transferini Türkiye'deki şirketler üzerinden yaptığı öne sürülüyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Ingilizin Almanin Hollandalinin Fransizin 200 senelik gecim kaynagi bu isler.Simdi ortak cikinca panik dugmesine basmislar.Iran Sahi sizin ulkelerinize 1078 de o zamanin parasiyla 650 MILYAR dolari aktardiginda niye sesiniz cikmamisti.Birde adami ulkeye almayip oldurdunuz.

Misafir

Birakin bu isleri burasi libya degil irak degil,Uluslararasi platformda Reisi karalayip iceri girip alacaklar guya..Burasi Turkiye bu vatana ayak basip Reisi almaya sisesi yiyen buyursun gelsin.Geldiniz gibi deniz yolu yuzerek gidersiniz

misafir

AYAKKABI KUTULARI - UCAGI YINE DÜSÜRÜRÜZ - 500 milletvekili

Misafir

akpnin milli, vatansever rezası değil mi bu

demir

abd kudurdu pislik hoooşt köpek

Eyy muhalefet.................????

Türkiye soyguncular cenneti oldu,hergün vatandaşları dolandıran soygun çeteleri,biryandanda yurt dışından kara para transferleri,sahi Man hesapları da belgelendi netice nooldu,muhalefet olsaydı olaydakiler hergün belgeler sallanırdı!!.

Frankfurt

Ne yaıpıp nı dolar biriminden kurtulmak gerek denetim bunlarda oldukca hükmetmeye devam ederler en iyisi altın hiç olmaz sa döviz kurumu istedikleri gibi belirleyemezler

Misafir

vay be adamlar köşe olmuş da haberimiz yok

Misafir

israil yapinca tik yok ama

Misafir

zarrap bana neden üç beş bırakmadın la? bakan değiliz diye mi? yazıklar olsun sana...

  • 1