BIST 8.975
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.293,24

ABD Metin Topuz'un sır telefonu için Türkiye'ye nota verdi

ABD’nin, başkonsolosluk görevlisi Metin Topuz’un tutuklanmasından sonra Türkiye’ye nota verdiği ve Topuz’un el konulan cep telefonunun iadesini istediği ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
vatandaş

alçaklar demek önemli bilgi ve deliller varki,istiyorlar amerikanın bu denli kahpe olduğu ortaya döküldü artık.

Misafir

peki bizde verdik mi telefonu ve kartı. verdiysek bizden bışey olmaz.

bir basit vatandaş

Katar ve Sudan hariç dünyanın diğer Ülkeleriyle gergin hale geldik. Bütün dünyada bir tek biz mi haklıyız? Diğer Ülkelerin hepsi mi haksız. Türkiye' de egemenlik kayıtsız şartsız Reyiz RT Erdoğan'ın dır haline getirildi. Hak hukuk, demokrasi, hürriyet hepsi bir kenara itildi. Ülke bağnazların Ülkesi haline getirildi. Bir dosyadan rapordan bahsediliyor. Dünyadaki bütün Ülkelerde dosyalar, raporlar hazırlanır, içeriği nedir söylenmeden, algı operasyonu yapılıyor, bağnazlara hedef gösteriliyor.

tekin

ne notu? musik notumu/ hade be joni senide yandaslarinida nasil halledecegimizi bizler cok iyi biliyoruz. kasinmaktan vazgecin.

erlik

telefonun şifresi çözülmüştür çoktan alsın başına çalsın zurnalar.

advocacy

şimdi top hükümette... görüşmeler olumlu geçti diye acaba telefonu geri mi verdiler?

vatandaş

abd'nin kendi foyası açığa çıkıyor.

sivaslı

dünyanın utancı fitnesi terörist destekçisi kurucusu abd, kesinlikle vermeyin ve bu alçak itlere en ağır ceza verilsin ki kendi devletine alçaklık ne demekmiş anlasınlar.

Misafir

kısa bir süre önce ABD deki RUS elçiliğine baskın düzenleyen ABD Viyana sözleşmesinden bahsediyor.

ALLAH ALLAH..

MÜZİK NOTASI MI VERMİŞLER?

kayıkçı kavgası

Aga bu işler bana danışıklı dövüş gibi geliyor ama ne bileyim!Hepsi iki taraflı senaryo.

Türk Vatandaşı

Türk kanı ve kimliği taşıyıp ABD ajanlığı yapan bu ve bunun gibi vatan hainine yapılacak tek bir şey var. O da asmak... Türkü yoldan çıkaran, teröristi ülkemize sızdırıp malımızı ve insanımızı zayi eden, bir de bunu muttefikiz diyerek gözümüzün içine baka baka gururumuzla, aklımızla alay eden ABD, türk halkı gibi dostu dostluğu bilen bir milleti arkana değil karşına aldın. Sonunda yenileceksin. Yenilmez olduğunu düşünen nice kavimler, başkanlar, ülkeler bir anda yok olup tarihte yaptıkları eziyet ve kötülüklerle anıldılar. FIRAVUN u UNUTMA !!! Unutma senden büyük yüce ALLAH var...

misafir

terörist ülke abd su aletini istiyor

  • 1