BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

ABD Kuzey Kore'yi tehdit etti! Savaş seçeneği hazır

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore'yi tehdit etti. Trump, Kuzey Kore'ye yönelik askeri harekât opsiyonunun ve silahların atışa hazır olduğunu söyledi. Erdoğan ise savaşın iki devlet arasında kalmayacağı konusunda uyarıda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Erol Baron

ABD'nin karizmayı çizdirmesine ve PKK'yı tamamen bizim insafımıza bırakmasına az kaldı.

YKaan

Kendi başınızı yersiniz biiznillah!

özgür yurtaş

her ikisine de lanet olsun

Misafir

Yunus 88 ayetindeki Hz.Musanın Firavun ve kavmi için yaptığı duayı bizde bütün düşmanlarımıza yapalım yunus 88:.........Allahım düşmanlarımızın mallarını yok et kalplerine korku ver.Amin.Nükleer silah insani değil ama düşmanınız da var ise misli ile karşılık vermek için sizinde olmalı belki dünya savaşları da böylelikle engellenmiş olur.

Misafir

he dünya erdoganin ne diyeceni bekliyordu dünya lideri ya pehpehpeh

Misafir

ABD bir halt karıştırıyor K.Kore sadece dikkat dağıtıcı taktik.ABD K.Koreyi vurursa önce Japaonya'yı sonra da G.Koreyi ebediyete kadar kaybeder. AABD tarihinde olmadığı kadar savunmasız.

Misafir

En geç 15 gün içinde Atom başlıklı Füzeler ateşlenecek ama sade ABD ve Kuzey kore tarafından değil, Rusya ve Çin'de ABD'yi vuracak.

Misafir

MERAK ETMEYİN BİR BOK OLMAZ. BU ABD NİN FİTNE TAKTİĞİ.DÜNYANIN HER TARAFINDA OYNADIĞI OYUNU ŞİM DİDE KOREYİ BAHANE EDERDEK ÇİNİ ABLUKA ALTINA ALMAYA ÇALIŞIYOR. YANİ KORE İŞİN BAHANESİ.

misafir

başta abd olmak üzere nükleer silaha sahip olan ukala devletler kendilerine bakmadan kimsenin nükleer silaha sahip plmalarını istemiyor niye israilden hesap sormuyorsunuz allah hepinizi helak etsin

kim

lanet olsun abd ye...

  • 1