BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,51

ABD ile vize krizinde çok önemli gelişme!

Türkiye ve ABD arasında yaşanan vize krizine çözüm arayışları sürerken, ABD'den Türkiye'ye seyahat edeceklerin durumuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. ABD artık kapıda vize verme uygulamasında sonlandırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

kardeş kime oy vermemiz gerektiğinide yaz bari, tam olsun...

Misafir

yanlız, Allah a güvenmeliyiz; mesajı veren dindar kesim, niye istismarcı erdoğan ve istismarcı akp ye güvenip de onlara oy veriyor.anlaşılır gibi değil.tövbe surelerindeki mesajın, dindar geçinen iktidara karşı da bir uyarı olduğunu niye idrak etmiyorsunuz?

Misafir

Tevbe suresi 50-51 ve 52.ayet Türkiye ile ABD arsındaki bu günkü yaşananlara işaret mi.Bu ayete göre eğer ABD ile çatışırsak ABD'nin sonu geldi diyebilirmiyiz. İlahiyatçılarımızın bu ayete yorumu nedir. Tevbe 50:Sana bir iyilik gelirse, bu onları üzer. Eğer başına bir musîbet gelirse, "Biz tedbirimizi önceden almıştık" derler ve sevinerek dönüp giderler. 51: De ki: "Bizim başımıza ancak, Allah'ın bizim için yazdığı şeyler gelir. O bizim yardımcımızdır. Öyleyse mü'minler, yalnız Allah'a güvensinler." 52: De ki: "Bizim için siz, (şehitlik veya zafer olmak üzere) ancak iki güzellikten birini bekleyebilirsiniz. Biz de, Allah'ın kendi katından veya bizim ellerimizle size ulaştıracağı bir azabı bekliyoruz. Haydi bekleye durun. Şüphesiz biz de sizinle birlikte beklemekteyiz."

Misafir

Nasıl haber yapıyorsunuz. Başlık başka içerik başka. Sanki ABD krizi bitirmiş gibi bir başlık var. içerikte ise TC nin ABD vatandaşlarına vize şartlarını ağırlaştırıldığına ilişkin haber var. yani kriz iyice tırmanmış... bu haber mantığı ile ne amaçlıyorsunuz anlamış değiliz vesselam.

xtr

Başarı mı yani şimdi bu :) Sevinmemiz mi gerekiyor?

  • 1