BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.506,53

ABD, Hamas Lideri Haniye'yi terör listesine aldı

ABD Dışişleri Bakanlığı Hamas Lideri Haniye'yi terör listesine aldı. Haniye'nin Hamas'ın 'silahlı kanadıyla' yakın ilişki içinde olduğu ve sivilleri hedef alanlar da dahil silahlı mücadeleyi desteklediği ileri sürüldü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
mmm

asıl terörist İsrail ve ABD

misafir

terörist ülke abd terör litesini başına ilk önce kendi devlet başkanlarını yazmalı ortadoğudaki terörün organizatörü terörist ülke abd dir .taliban işid ve pyd ve pkk terör örgütünün kurucusu terörist ülke abd dir bu terör örgütleriye ilişkisi üstü kapatılmayacak bilgi ve belgelerle isbatlıdır.

Misafir

bizde trampı ilan edelim

Misafir

sabahtan başladın galiba içmeye, sakin ol yavaş yavaş iç..

ss.sebo

aslında birileri bu abd yi terör listesine almalı ortadoğuyu mahvettiler.

anti abd

Ulan ıbne adb ben de seni terörist ilan ediyorum. külhabeyi gibi hareket ediyorsun ama geçti o. şimdi boru bende.

gencoglu

ASIL BÜYÜK TERÖR ÖRGÜTÜ ABD DİR VE ABD YE DURDURABİLECEK TEK ÜLKE TÜRKİYEDİR

Misafir

Bizde trumlu obamayi bushu kirmizi listeye alalim bence isabetli olur

tekin

Misafir31 Ocak 2018 19:53 10 yıl içinde büyük bir dünya savaşı çıkmazsa bir daha çıkmaz.,,..diye bizi aydinlatti..bu dedigin olay 10 yili beklemez ...bu yil cikiyor..baslamis bile. farkinda deilmisin?

osman gazi

Abd ve israil terörrist siyonist emperyalist Kan emici sömürgeci wampir insanlık düşmanı yer yüzünde bozgunculuk çıkartan birer terör devletlerdir ALLAH ın laneti zalimlerin üzerinde olsun

Misafir

ABD istediğini yap, Filistinliler davasından dönmez. Kudüs'e gitmiş biri olarak söylüyorum bunu ve herkese tekrar tekrar söylüyorum Herkes gitsin söylendiği gibi bir zorluk yok. Şahsen Umreye gittiğimde Suudluların beklettiğinden daha az bekledim.

Mert toker

ABD nin kendisi dünyanın en büyük terör sponsorudur. Abd nin olmadığı ülkede huzur vardır.

Misafir

ABD isine gelmeyeni terrorist listesine koyuyor isine gelmeyen ulkeye yaptirim uyguluyor Kuzey Kore Iran Katar Rusya gibi ulkeler peki kendisi PKK ve PYD vede hatta Feto ya yardim ve yataklik ediyor kendilerinin yaptiklari terrorist faliyet degil mi Ismall Haniyei kendi halkinin guvenligi icin mucadele ediyor Israil silahsiz insanlara saldiriyor filistinlileri katlediyor Bir kisi Bir ulkeye kendi halki icin mucadele ettigi icin terrorist oluyorda Bir ulke mahsum insanlara saldirip katlettigi zaman terrorist ulke olamaz mi Ornek Israil Saygilarimla Kenan Demir

Misafir

seni eninde sonunda vuracağız abd.

enlil

tüm dünyada işgal ve kaosun ana nedeni terör örgütlerinin kurucusu ve finansörü oluşturduğu kandan beslenen abd birgün bunun bedelini ödeyecek,pkk ile işbirliği yapan ve bunu utanmadan gösteren bir ülke için bu iddia değil kanıttır.abd terörist bir ülkedir.

ali

ABD Kendini terörün başına kendini yazsın ondan sonra destek verdikleri terösimlerin isimlerini yazsın orta dogu ne çekiyorsa amarerikadan çekiyor yıllardan beri memleketimiz avrupa ve amerika tereris leri besledi üzerimize saldı maksat büyük israili kurmak utanmazlar

Misafir

kafayı yedi bu abd. başka açıklaması yok.

Misafir

Hayırlı ve uğurlu olsun devamını bekliyoruz.

Misafir

10 yıl içinde büyük bir dünya savaşı çıkmazsa bir daha çıkmaz.

  • 1