BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.434,45

ABD: Çok riskli kontrol edemeyiz!

ABD'den, IKBY'nin 25 Eylül'de yapmayı planladığı referandumla ilgili olarak, 'Çok riskli, kontrol edebileceğimiz bir şey değil' açıklaması geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

Hem destekle hem karşı çıkarmış gibi yap.

misafir

terörist ülke abd barzaniye kapalı kapılar arkasında sonuna kadar yanındayız ama basını önünde karşıyız diyor yani ikili oynuyor amaç türkiyeyi şavaşın içine çekip ypg ye verdiği silahlarla sınır dışında kürtlerle savaştırmak içeride kürtleri ayaklandırmak.ama terörist ülke abd nin unutugu bir şey var.ortadoğuda rusya faktörü var istedikleri gibi at oynatamayacaklar ve bu referandum barzani ve terörist ülke abd nin ortadoğuda sonu olacak.türkiyenin yapması gereken dost ve düşman ülkeleri iyi tahlil etmek ve bundan sonraki adımları ona göre atmak.ve suriyede esada sonuna kadar sahip çıkmak.

Misafir

herkes hadini bilmesi icin bu revarandum yapilmali Kürtlerin baska sansi yok hep baskasisin gelgesinde yasamamali

Misafir

amerikaya güven olmaz hem nalına vurur hem mıhına

Burdayiz.

İkiyüzlü yılan abd, sana kim güvenir.

Cahil ūmmū

Israili ve yahudileri tanirim.şeytani tuzaklar kurmada uzmanlar.amerikada aynisi.bunlarin bu coğrafyadaki pilani tuttu.bölge kan gölūyldū.irin gölū olacak.bunu durdurmaya bizim gūcūmůz yetmez.yetirmezlez.

Hamzali

Sen varya sen abd.ikili oynuyorsun.ama savaş hiledir.

Misafir

kotrol edemezsiniz tabii işi tezgahlayan sizsiniz dünyayı birbirine kırdırarak birbirine düşürerek iyi bir iş çıkardınz iyi silah sattınız milyonlarca insanın yok olmasına sebep oldunuz birgün bunun hesabını mutlaka vereceğinizden bir mg dahi şüphem yok baki olan ALLAH DIR

ABD VE İSRAİLİN OYUNUNA GELDİLER

"Fırat nehrinin suları çekilerek altından bir dağ ortaya çıkacak, insanlar bunu almak için, vuruşacak ve her 100 kişiden, sadece 1 i hayatta kalacak. Bu zaman gelinceye kadar kıyamet kopmaz." (Müslim,)..işte zamanı geldi..ABD KONTROL EDEMEYİZ DERKEN,KARIŞTIRACAĞIZ AMA KARIŞMIYACAĞIZ DİYOR..SİLAHLARI VERMESİ DE BU SEBEPLE..KATLİYAMIN FAZLA OLMASI İÇİN.

Yutmadkkk.!!!🐸

Edersiniz.eder.hersey zaten kontrol altinda.inandirici degil bu sozler.herkez roll yapiyorr.

Misafir

Hikaye..ABD nin plani her sey..gaye bölgede bir türk kürt catismasi,daha sonrada sunni sihi catismasi cikartip,iranla türkiyeyi karsi karsiya getirip aradaki bosluktan yararlanip, pyd israilini kurmak..

Sanjak

Mesele kürtlerin devlet kurmasi değil mesele bu topraklara israil ve abd nin üssu ve karakolu konumundaki bir oluşum barzaninin o bölgede bu oluşumu mossad ve cia ajanlari ve kendisine verilen silahlarla ne sekilde yaptiğinı hepimiz biliyoruz ve bizde Türkiye cumhuriyeti olarak kendi ülkemizde pkk suriyede pkk pyd ile savaşiyorsak ve bu örgütler silahlarını abd den alıyorsa o toprakların gerçek sahibine geçmesi gerekir Türkiyede yaşayan kürtlerin bir vatanı var Türkiye , fakat vatan olarak görmeyene zaten birşey diyemeyiz

Rıfat

Türkiye'yi herhangi bir ülkede bir çatışma ortamının içine çekmek istiyorlar ki daha sonra leş kargaları gibi üzerine çullansınlar hep birlikte

Rıfat

Adam iç savaş çıkarmak için iyi gaz veriyor komşu ülkelere. Kuzey Kore'yi tamamen YOk ederiz diyen ülkenin adamına bak😊

Ahmet

Barzani savasmayi da göze almis. 300 000 kisilik ordusuyla yillarca dayanabilecek güçte. Adam ya Kürt ulus devletini kurarim digerlerinin kurdugu gibi ya da ölmeye hazirim diyor. Eger Türkiye ona saldirirsa ortadogu kan gölüne döner ve ekonomi çöker. Açikçasi Barzaninin bir korkusu yok ve halkina güveniyor. Simdi gelelim din kardesligine: Kibris türkleri, azeriler ve digerleri kendi ulus devletini kurma haklari var da Kürtlerin neden yok? Bu asirda artik din üzerinden kimse kanmiyor ve realite ortadadir.

Misafir

Zaten Kurtlerin arkasinda ABD ve Avrupa ulkeleri var ABD ortadoguda cikmadigi surece teror bitmez Rusya ve Iran la anlasilmali hani onlar hep kurtlere destek veriyorlar ya bizde Rusya ve Iran ile ortadoguda beraber hareket etmeliyiz saygilarimla Kenan Demir

  • 1