BIST 9.080
DOLAR 32,42
EURO 35,21
ALTIN 2.325,69

ABD bu yüzden Afrin'e seyirci kalmış! Şok haritada Türkiye de var

Yeniçağ gazetesi yazarı Arslan Bulut, Fırat'ın doğusuna yerleyen ve YPG'ye koruma altına alan ABD'nin politikasını anlatan haritayı köşesine taşıdı. ABD'nin Afrin'e neden seyirci kaldığı ve Menbiç'i pazarlık konusu yaptığı ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
Fatih

Türkiye'den büyük bir toprak almak istiyorlar ama mevcut hükümetin güçlenmesi için toprak verildiği söyleniyor. Güçlü bir hükümetten nasıl toprak alacaklar. Büyük bir çelişki bu.

Dobra

Önce gelin bir çakıl taşı almayı deneyin de başınıza neler geliyor görün. Türkler başka milletlere benzemez.

ülkücü kale

biz bu haritayı 2005 yılında akp ye gösterdik ama bizimle dalge geçmişlerdi...akp 10 sene geriden geliyor

Misafir

sen durust bir insan degilsin.Vatan degil sahislara biat etmenin acisini yasiyorsun

Misafir

rüya aleminden uyanamadılar bir türlü biz bu.saatten sonra toprak vermeyiz ancak alırız bu böyle biline

Misafir

Arap,Kurt,Ermeni alinir satilir. Turk ve Aceme bunu yapamazsiniz.Turk Millet ve Bayrak icin herseyi yapar, Toprak eger ugrunda olen varsa vatandir der.Acem ise Siilik icin herseyi yapar.Sii onlar icin bir millettir ayni Yahudi ulusu gibi.Sii lik ugruna herseyi yapar can verirler.O yuzden Arap,Kurt,Ermeniyle bu ikisini karistirmayin.Gecmiste bu vatani satmaya kalkanlar oldu ama milli birlik buna asla izin vermedi vermezde.Bu vatani boleceksen 85 milyon insanida yok etmeniz gerekir.

vatandaş

Paronayak oldu millet sanki özgüvensiz bir toplu guruhmuyuz biz alınteri ve kan bedel olmayan toprak zaten bizim vatanımız değildir.Bu işlerle meşgul olmayın özgüveni yüksek millet ve ümmet aşığı çocuk yetiştirmeye bakın vesselam...

Misafir

Bizim haritamız belli yıllardır bolemediler bolemeyecekler

ADEM

YILARDIR KÜRTLER İÇİN HEP AYNI HİKAYE..KÜRDÜN ELDE EDECEĞİ SİYASAL STATÜ HEP OYUN SİZİN BAYRAK VE DEVLETİNİZ HEP BÜYÜK VE ŞANLI...SİZ DE DEVLETİ İNGİLİZLERLE ANLAŞARAK ELDE ETMEDİNİZ Mİ?

TÜRK MİLLETİ

biz suriye veya ıraka benzemeyiz. bizi çölde yaşayan kabilelere veya esrarla geçinen aşiretlere benzetmesinler. biz büyük türk milletiyiz ve eğer vatanımıza kast edilirse, biz en az 15 milyonluk bir ordu-millet kurar dağlara denizlere ovalara yollara bağlara bataklara çataklara taşlara topraklara kırlara ev ev oda oda cam pencere kapı heryere gireriz bütün bölgeyi çiğner aşarız yırtarız dağları enginlere sığmaz taşarız düşmanı çelik pençemizle parça parça eder, çağın süpergüçlerini tek dişi kalmış canavarlarını inim inim inleterek yokederiz!

yüzdeyüzmilli

Yaw he he!!! O haritalari rulo yapip sahibine farkli bir acidan teslim edebiliriz. No doubt!!!

maalesef...........

Aynen öyle Vatandaş bu operasyonlar izin verildiği için yapılabildi.onların amaçları başka.algı değil gerçek.boşa iç politika malzemesi yapılmasın.onlar bu zamanlamayı bile düşünmüşlerdir.??

görünen köy...

Bu Amerika ve Rusya nihayi plaanda daima anlaşmışlardır.ve şu andaki tavırları bu planların parçasıdır,tarihçi ve araştırmacı olmaya gerek yok.diğerlerini amaçları için kullanıyorlar.

Vatandaş

Yeniçağ'ın çizgisi belli. Şunu bilesiniz Amerika avucunu yalar. Biz başka milletlere benzemeyiz. Bizim gücümüzü yazmayı unutmuşsun yazında. Sanki Amerika izin vermiş de Rusya izin vermiş de öyle operasyon yapılıyormuş algısı oluşturmaya çalışmışsın. Utanmalısın.

ANLAYANA BUNLAR YETER!...

ABD KİMSEYİ KAŞ'I VE GÖZÜ İÇİN SEVMEYECEĞİNİ BARZANİ ÖRNEĞİNDE GÖREMEYENLER UYANIN.TEK HEDEFLERİ VAR;ENERJİ,BÜYÜK İSRAİL GERİSİ HİKAYE.TÜRKİYE BULUNAN BOR,TORYUM MADENLERİ VE FIRAT VE DİCLE GİBİ NEHİRLERİNİ KONTROL ALTINA ALMAK.YOK MEZHEP SAVAŞI YOK KÜRT TÜRK KARGAŞASI BU EMELLERİ İÇİN....

kuzeyturk

Bu amerika sanırım kendi sonuna oynuyor. Sanırım bir yüzüklerin efendisi filmi. Ayrı bir dünya halleri. Biz nicin varız amerikanın hayallerini kabusa cevirmek icin.

mehmet

sacma bir haber, abd nin afrin konusunda sessiz degil, abd istiyorki türkiye suriyede bulunsun, türkiyenin bulunmasi israilin güvenligi icin iyi, irani engellemis olur

Sileli

Çok korktum valla. Şimdi gidip Amerika ya biat ederim ::)))

Misafir

ancak rüyalarında görürler bu haritaları. gözlerini açınca her şey tüm gerçekleriyle karşılarındadır.

derman

40 senelik planı yeniymiş gibi çizmiş Yeniçağ.Bu olaylar BOP un tıkır tıkır işlediğini gösterir.

mehmet uğuz

Masada benimde bir haritam var, Türkiye 2,5 milyon km2. Harita kalemle değil KANLA çizilir.

Serbülent Öz

Bu ve benzeri haberleri yapanlar en iyi ihtimalle korkak ve kötü niyetliler.

Misafir

Herkes devletinin yanında yer alır da hükümetin yanında niye yer alsın hödüğüm.

0134

istedikleri kadar harita çizsinler, sahaya gelsinler sahaya

cem türk

saçma birşey. ses etmesek ayağa kalkmasak bal gibi terör koridorunu kuracaktı amerika.