BIST 9.775
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,75

ABD Başkanı Trump'tan Pakistan'a suçlama

ABD Başkanı Trump, Pakistan'ı teröristlere güvenli bölge sağlamakla suçladı. ABD yönetiminin açıkladığı belgede "terör örgütlerinin Pakistan topraklarında faaliyet gösterdiği" iddiaları yer almıştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
UYAN UYAN SABAH OLDU..

LAN ABD KARIŞTIRMADIĞIN YER KALMADI ŞİMDİ DE AFGANİSTANA MI SIRA GELDİ?SON ZAMANLARDA ALLAH'DAN BİR ÇOK ÜLKE UYANDI DA İPLİĞİN PAZARA ÇIKTI.

Turgut Şentürk

ABD ve İngiltere dünyanın her tarafına yıllardır doktorculuk oynuyor. Başı ağrıyanın dişini çekiyor, dişi ağrıyanın kulağını kesiyor, kimi zamanda hastaya fazla narkoz veriyor hastayı öldürüyor.Hasta olmayan Irak devletine hastalık bahanesi üretti ameliyat masasına yatırdı başını yok etti Irak devletinin. Sıra İran ve ülkemizde. Eğer İran ı ameliyat masasına yatırırlar ise başını kesmekle kalmayacaklar, ellerini ayaklarını da vücutlarından ayıracaklar. İşte o zaman yandı ortadoğu.

Turgut Şentürk

Bu hırsızın eve girmesi fakat suçlunun ev sahibi ilan edilmesi gibi bir şey. ABD, İngiltere, İsrail devletlerinden bir tanesi bir eve giriyor, evi soyuyor, hatta ev sahibini öldürüyor. Çoğu zaman suç üstü yakalanıyor. Sonuç ne mi oluyor iş birlikçisi hakim ve jüri heyetindekiler olduğu için ev sahibi suçlanıyor. Hırsız ve katil insan yerine konuyor insan hakları devreye giriyor ve haklanıyor. Hala ABD mi İsrail mi, İngilter mi masum ve bizler mi suçluyuz.

Misafir

Müslümanlar evrensel ölçülere uygun, İslam’ın da emrettiği şekilde hesap verebilir, şeffaf, denetlenebilir ve çoğulcu-katılımcı demokratik yönetim anlayışı kurmayı başaramadığı sürece zorbaların, diktatörlerin din simsarlığıyla kendilerini yönetmesine rıza göstermek zorunda kalacaktır.

Turgut Şentürk

Afganistan, Pakistan, İran, Irak Türkiye, Suriye, Filistin, Libya, Mısır, Fas, Cezayir sürekli teröre destek veren hatta terörist devlet; ABD, İngiltere, İsrail ve AB nin bir çok ülkesi terörle mücadele eden ülke konumundalar. UYANIN ARTIK ÖLÜM UYKUSUNDAN UYANIN, ŞİMDİ UYANMAZSANIZ BİR DAHA HİÇ UYANAMIYACAKSINIZ. Bunlar hem öldürüyorlar, ölenden birde öldükleri için tazminat istiyorlar. UYANIN ARTIK MÜSLÜMANLAR, UYAN TÜRK MİLLETİM UYAN ARTIK.

Misafir

pakistan terörizmin merkezi zaten

Misafir

Varsa yoksa DIŞ GÜÇLER-DIŞ MİHRAKLAR bizi hedef aldı. HAYIR diyenler pkk ile birlikte, fetoyla birlikte… tek sığındıkları bu Peki gerçekler neler; açıklayamazlar!

ozan

Abd yeni hedefini açıkladı Pakistan.. senaryo aynı teröristler var... eğer muslumanlar bunuda yerse yazıklar olsun.. Pakistana daha ilk kurşun sıkıldığı anda amerikaya karsi savaş baslamalidir artık.. savaş meraklısı birisi değilim ama ,yeter artık amerika körfez savaşından beri b.kunu çıkarttı bu dünyanın .

Misafir

Abd 33 milyar dolar Pakistana yardım etmiş bu nasıl yardım abd gelmiş buralara buraları sömürmüş çalmış çırpmış sonra para verdim demekte kimin parasını kime vermiş hesap yapılsa pakistan alacaklı çıkar abd gıbı bir ülke boşvere para vermez o çaldıklarından ķüçük bir şey atmıştır

Misafir

Abd Afganistan gibi bir ülkede terörist peşine düşmüş sormak lazım abd nere afganistan nere bu abd biye buralarda terörist peşindeymiş burası afganistan şayet varsa bir durum buranın yetkilisi halleder abd kim,afganistanı ele geçirmiş buna karşı gelenleri terörist ilan etmiş asıl teröristleri kendi besliyor ülkelerin başına bela ediyor,Abd şu ana kadar kime terörist demişse o terörist değildir,asıl terörist kendisi ve o terörist denilen kişiler bu abd terörüne karşı mücadele vermekteler ve pakistan buna destek veriyorsa helal olsun ve digerlerıne,islam terörüyse bu o zaman onlarınki hristiyan terörü gerçeği bunların terörist abd

Ata

ABD'ne bir ruh hastası Başkan oldu, arkasın da ise ondan daha hasta bir güç varki o gözükmüyor.

k.k.k

Sen herşeye burnunu sokmaya başladın! Senin o burnunu koparacaklae birgün ama bakalım ne zaman !

Boğaziçili

İran’da Bütün otoriter rejimlerde görüldüğü üzere gösteriler “dış güçlerin oyunu” olarak görülüyor ve toplum birbiriyle vuruşmaya itiliyor.

Misafir

Talibanı yaratıp bu ülkelere musallat edenlerin eleştirmeye hakları yok.Emperyalist güçler önce canavarı yaratır daha sonra emelleri için bahane olarak kullanırlar.Afganlı elçinin bunları bilmesi gerekiyor.Ama müslüman ülkelerin birbirlerinin kuyusunu kazma fırsatlarına balıklama dalması Abd gibi devletlerin müslüman kanı dökmesine fırsat doğuruyor.

  • 1