BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,06
ALTIN 2.326,32

ABD Başkanı Trump çok tartışılan Kudüs kararını açıkladı!

ABD Başkanı Donald Trump, dünyayı ayağa kaldıran Kudüs kararını dün Türkiye saati ile 21:00 sularında kameraların önünde açıkladı. Trump açıklamadan önce dünyaya "Kudüs kararı çoktan alınması gereken bir karardı" mesajını iletmişti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 85 Adet Yorum
deniz

israile abd ye tüm islam düşmanlarına ölünceye kadar lanet olsun

deniz

kudüs bizimdir cenk cihad şehadet

deniz

müslümanların öfkesini göreceksin abd yakın çok yakın

deniz

allahın izni ile zafer inananlarındır

deniz

kafilerin işgaline uğramış bir ülke darulharbtir ve orada savaş koşulları geçerlidir . allah yolunda verilen savaş ibadetlerin en büyüğü ve en kutsal olanıdır.

deniz

müşfikler ile kafirler nasıl sizinle topyekün savaşıyorlarsa sizde onlarla topyekün savaşınız.

deniz

kimse mera k etmesin bu olay abd ve israilin sonunu getircek

deniz

biz müslümanlar olarak islamcılar için kutsal olan kudüsü trumpa yar etmeyiz

Erol Baron

Bu dengesiz TRUMP Kudüs'ün statüsünün değiştiremeyeceğini çok iyi biliyor ama en azından savaş çıkar da bizde silah satarak PARA kazanırız diye düşünüyor.

Misafir

Müslümanlar ın çoğunlukta olduğu ülkelerin bir tekinde insan hakları, çağdaş yaşam, modern hukuk, adam gibi demokrasi var mı?..

Misafir

sayın trump ,olması gerekeni yapmıştır.başkentin kudüs olaması ,kararına zaten yıllar önce abd senatosunda onay verilmişti.başarılar,saygılar.

GROZNİLİ MÜCAHİTLER BİRLİĞİ BAŞKANI C.DUDAYEEV

EYYYYYYYYYYYYYYYYY ABD NİN GELMİŞ GEÇMİŞ AĞZI SALYA AKAN KOCA KÖPEĞİİİİİİ SEN TİK OLUYORSUNKİ "KUDÜS'Ü İSRAİL'İN BAŞKENTİ OLARAK TANIDIM" DİYORSUN BU SÖZLERİ SENİN AĞIZINA SOKACAKLAR BEKLE SEN BU KUDUSÜ BAŞKENT İLAN ETTİM DEMEKLE KIYAMET ATEŞİNİ FİTİLLEDİN AMA SONUÇLARINADA KATLANACAKSINIZ ULAN ALÇAK VE KAN EMİCİ VAMPİRLER ABD NİN KURULDUĞU GÜNDEN BUGÜNE KADAR KANINI İÇTİĞİNİZ O MAZLUMLAR SİZİN VE KÜÇÜK YAVRUNUZ VE BÜYÜK VE KÜÇÜK İBLİSLER OLARAK SİZİN HER İKİNİZİN DE BU DÜNYADA VE YER YÜZÜNDE BUNDAN SONRA HURUZUR İÇİNDE YAŞAYACAINIZIMI ZANNEDİYORSUNUZ SİZLER KAYBETTİNİZ SONUÇ SİMDİDEN BELLİ SONUN BEKLEYİN ÇÜNKİ SİZ BAŞLATTINIZ İSTERSE DÜNYAYI YAKACAK BOMBANIZ OLSUN İSLAM ALEMİNE VIZ GELİR SITIR GİDER BİZLER SAVAŞ BALTALARINI ÇEKTİK VE SAVAŞI BEKLİYORUZ

CİDDİ CİDDİ...

İSRAİL'DEN ALIŞ VERİŞİ KESELİM.ÜLKEMİZİ KALKINDIRALIM,BUNUN İÇİN ÖNCELİKLE LİYAKATA ÖNEM VERELİM,BEYİN GÖÇÜ ENGELLENSİN Kİ BİR AN ÖNCE ÜLKEMİZ KALKINSIN.ZAYIF ÜLKELERİ KİMSE CİDDİYE ALMAZ.

Misafir

Osmanlı saltanatı'nda 1916'da isyancı Arapların etkisiyle Osmanlı ordusu Suriye'ye kadar geri çekildi......

Misafir

Kudüs diyorlar!_____________ Yağmalama, yiyicilik, yozlaşma, hırsızlık, yolsuzluk, ikiyüzlülük, açgözlü hırs da düzenin ayrılmaz bir parçası olarak dayatılıyor.

PALA1071

KAFA YAPISI BARİZ DOMUZA BENZİYOR.HEMFİKİR OLANLAR EL KALDIRSIN

mehmet

Tanıdım ... şu egoya bak şerefsizdeki. Ulan bizde tanımıyoruz.

Camiye Yardım

Geçmiş olsun, öfkelenmeyin, sinirlenmeyin. Yıllardır göz göre göre buna göz yumduk. Şimdi kalkmış ağlıyoruz. Silah, para, güç onlarda. Bizde ne var, Camiler Süngü, Kubbeler Miğfer. Suudiler kaç milyar dolar rüşvet veriyor ABD ye, Krallıklarını koruma adına. Suudilerin parası nerede, Suudilerin o kadar kazandığı para ile Suudi Arabistan'da AR-GE var mı, üretim var mı. Petrol bitse bir hiçler, paranın tamamı ABD elinde ve kontrolünde. Suudilerin parası ile Ortadoğu şekilleniyor. Kudüs elde gitti diye üzülürken Mekke ve Medine'nin sahiplerinin ipi ABD nin elinde değil mi. Camiye yardım, kuran kursuna yardım her Cuma duyduğum sözler, yapamayacaksanız niye yardım toplarsınız. 100 bin cami, hazineye yükü ne kadar.

ERDAL

NE ABD Sİ, İLK ÖNCE BAŞKENT OLARAK KABUL EDEN ERDOĞANDIR. AÇIN BAKIN BELGELERE, 2016 HAZİRAN AYINDA İSRAİL İLE YAPILAN ANTLAŞMAYA BAKIN Bİ ZAHMET

MİSAFİR

KURANDA BUYURURKİ KAFİRLERİ SAKIN DOST EDİNMEYİN ONLAR BİRBİRLERİNİN DOSTLARIDIR SİZE ASLA DOST OLMAZLAR

ATMACA

BU ADAM BİR CANAVAR EMDE KAN EMİCİ MÜSLÜMAN HALEMİ TEK YUMRUK OLMA ZAMANDIR BU YENİLECEK YUTULACAK BİR KARAR DEĞİLDİR TÜM MÜSLÜMAN ÜLKELER İSRAİLLE TİÇARİ İLİŞKİLERİ ASKIYA ALMASI GEREK BÜYÜK ELÇİLİKLERİ KAPATIN

Misafir

ABD be Avrupa savasmaz savastirir Saygilarimla Kenan Demir

Dost sozu!

Yakinda israil sinir komsumuz olacak. Ondan sonra filistinlileri nasi yurtlarindan zorla attilarsa bize de aynisini yapmak isteyecekler. Suud ve misir liderleri munafiktir. Biz mutlaka israil sinirlarina kadar genislemeliyiz. Sonrada filistini almaliyiz. Hem bizim hem de ummet bekasi icin.

Hakkı BULUR

Dünya delilere teslim edilmemeli. Edilirse şekil A da görüldüğü gibi olur işte!

Biz Kürtler

Israilin baskenti Kudusu cani gunulden kutluyoruz.