BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.425,22

ABD askerleri sınırımıza konuşlandı! Planı ifşa eden harita

Hürriyet yazarı Sedat Ergin, güncel Suriye haritasını köşesine taşıdı. ABD’nin 22 askeri karargâhının yarıdan fazlası kuzeyde Türkiye sınırına yakın mesafelerde bulunuyor. Bazıları da sıfır noktasında.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

Bende mogol yaylarinda goruyorum... zaman daraliyor sizin icin...

Misafir

Kurtlar vadisi filmini izlerken reklam arasinda ki ruh haliyle ancak bu cahillikte bir yorum yapilir...

Misafir

Panik zirve diyorsun yani... Ne o orta asya seyahatimi gorundu ufukta...

ömer

bana kalırsa binlerce tırlık silahı cephaneyi kendi askerlerine getirdi bu global terörist abd. pyd yi kılıf olarak kullanıyor

hasan erdur

günaydın adamlar 6 yıldır oraya çöreklendiler.oraya sahiplenirken neredeydiniz.adamlar dağdan inip şehre yerleştiler ve petrol ticareti yapıyorlar.belki bizede dolaylı yoldan petrol satıyorlardır.

Misafir

biri şu conilere söylesin bu bölgede biz haritayı kalemle değil kanla çizeriz.ŞEHİTLERİN kanıyla çizilmiş vatan sınırlarının değişmesinede müsade etmeyiz

ABD, BAK OOLUM GİTT

AMERİKA KAŞINIYOR.ZATEN DÜNYADA BİZ DAHİL AMERİKAYI SEVEN YOK.ABD DÜŞMANLARIYLA BİZDE DOST OLALIM.MALUM DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSTUMDUR OLAYI.

Misafir

ABD'yi vuramayız. Ama ABD'ye şunu diyebiliriz. Biz sizden hayır görmeyeceğimizi anladık. Kendi sınır güvenliğimiz için, şu tarihte operasyon yapacağız. Lütfen buraları boşaltın, aksi taktirde olacaklardan siz sorumlusunuz ! demeliyiz.

Oku-Anla-Anlat

Askerlik ve savaşlarda siyasallaştı.Hiç bir anlamı kalmadı.Eskiden ölünce herkes şehit olup cennete gideceğine inanıyordu.Artık insanlar cennetin var olup olmadığını bile tartışır hale geldi.Bu yüzden insanlık dışı uygulamalara aklı başında insanlar sıcak bakmıyor.Silah baronları para kazanacak diye asker beslenmez ve de savaşılmaz.Savaşı çıkaranlar savaşsında görelim.Aylık kazancı 10 Bin TL altında olanlara savaşmak haramdır diyen yok.Ne yorum oldu.İnsanın Beyin nöronlarını titretir.

k.k.k

Türkiye ne yapıp edip sınıra binlerce obüs topü, tank, tesir gücü yüksek bomba, silah yığsın... Tuzaklar kurulsun, mayınlar döşensin, toprağın altına binlerce kilo bombalı tuzaklar kurulsun... ABD ile savaş kaçınılmaz o bölgede. Ayrıca Rusya ve Çin'lilere üs kurulsun... ABD, bu bölgede devlet kurmaya yeltenirse, herşeyi göze alarak topyekün saldıracağımızı anlasınlar !!!

mehmet

ben söylüyorum inanmıyorlar yakın gelecekte türk amerikan çatışması olacak ..bu kacınılmaz...hafızamızdaki çuval olayının rövanşı olmadan bu kin bitmez.

Ali Naci ÖZBULUT

Bu işin tek çıkar yolu var katil esadla anlaşıp bağımsız bir kürt oluşumu ve abd'yi bir daha geri gelmemek üzere buradan postalamak.Aksi halde bizde bize biçilen gömleğe razı oluruz en iyimseri malum bölgemizde eyalet sonrası özerk bir bölge daha sonrası kısa sürede bağımsız bir kürdistana altın tepsi ile bölgemizi ikram ederiz.

MİSAFİR

EVET GEÇ KALIYORUZ.SURİYEYE GIRIP ABD LİLERE SİZ KENARDA DURUN DEYİP AYNUL ARABI VE DİĞER BÖLGELERİ SARACAKSINIZ BİR TANESİ KAÇAMASIN .ONDAN SONRA GEBERTİN O HAİNLERİ ABD ASKERİ SEYRETSİN

Çeçen

Yav arkadas bop projesi isliyor firattan nile kadar vadedilmiş topraklar icin bu bütüüüün planlar Hala plan ifşa olmuş falan bu planı yüzyıllardır planlamış siyonist israil bilmiyorsanız erbakan hoca nin konuşmalarını dinleyin

MİSAFİR

HER SATILMIŞ AHLAKSIZ NAMUSSUZ HAİNİN ARKASINDA AMERİKA VARDIR BUNU UNUTMAYIN KENDİ ÜLKELERİNDE OLSA BU İTLERİ BİR SANİYE YAŞATMAZLAR POLİS KAFASINA SIKAR GİDER MAHKEME FİLAN YOK ,İNSAN HAKLARI DEMOKRASİ HUKUK DALAVERE .AMA BAŞKA ÜLKELERDEKİ İTLERİ DESTEKLİYORLAR ONLARIN ELİYLE YAŞADIKLARI ÜLKELERİ YIKTIRIYORLAR .ABD KÖPEKLERİNE O YÜZDEN HİÇ ACIMAMAK LAZIM KATİLLERİ HELALDIR GEBERTİN BU PİSLİKLERİ

O.Ö

Nedeni : Her an Ülkemize saldırabilir.ÇIKARTAMAYIZ DA.ÇOK TEDBİRLİ VE TEMKİNLİ OLMAK lazım .Üslerinin karşısına üs kurarak yığınak yapmalıyız.

osmancık

Hatem-i Veli yıllar-yıllar önce "Atın başını Kerkük'te görüyorum" demişti. Ömrü olan görecek

MİSAFİR

ABD HAİNDİR KALLEŞTİR KENDİSİDE TERÖRİSTTİR ZATEN, İNSANLIK DÜŞMANIDIR .HER ÜLKEDEN AHLAKSIZ EZİK SATILMIŞ AYARSIZ CAHİL DEJENERE OLMUŞ DİNSİZ İMANSIZLARI BİR ARAYA GETİRİP O ÜLKELERİN İÇİNİ KARIŞTIRIYOR SONRA KATLİAM VE İŞGAL EDİYOR .ADI NEDİR HADİ BİLİN BAKALIM ? .DEMUGRESİ İNSAN HEGLERİ ÇAĞDAŞLIK

Misafir

girelim alayını yok edelim.

Ata

Çoooooooooooooooooooooooooooooooook geç kalıyoruz. Heralde en son ABD biz buraya devlet kurduk dedikten sonra.... Ağlayacaz. yazık verdiğimiz şehitlere arkadaş teröriste yardım eden teröristtir bitti gitti o kadar.Tepesine tepedine çivi gibi çivi gibi çakacaksın yada '' Kahrol düşmanAl sana bomba '' diyip kenara çekileceksin, bize yakışmaz.Abd ya itlerinide alıp gidecek yada onları orda gömecez.şanslı olanlarıTeksas usulü katrana bandırıp tavuk tuyuyle şereflendirip kanat takıp ülkelerine yollayacaz..Bunlar ancak bundan anlar.

  • 1