BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

ABD açıkladı! Cemal Kaşıkçı'yı öldürün emrini Prens Selman verdi

ABD Dışişleri Bakanlığında görevli bir yetkili, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinde emri Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın verdiğinin "gün gibi aşikar" olduğunu söyledi. Yetkili bu bilgiyi CIA'nın raporunda gördüğünü de söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Ev sahibi

Ne senle gündem gelir ne de senle gündem gider syın Misafirrrrr bey efendiiii . Sen sadece lak lakçisin

Misafir

OLMEDİ yuregimde yasiyor diyorsun abi, anladik:):)

Misafir

Adamin adi Prens Selman degil kardesim Prens Muhammed..Selman babasinin adi.Muhammed bin Selman yani Selman oglu Muhammed.

Misafir

Prens Muhammedi indirmek icin komplo kisacasi bu kasikci olayi. Ingiliz hukumetine calisan bir kisi, Prens Muhammede aykiri bir gazeteci.Olmemis olmasi ihtimali oldukca buyuk.Prensi etkisizlestirme planinin ilk adimi.Prens Muhammed bir sure once benimle Erdogan ayni sekilde hedefiz demedimi? Araplar kaypaktir Prens Muhammedi en yakininda ve guvendigi suratsiz tiplerle arkadan vurdu bunlar.

No Name

Konu ekonomik kriz olsun başlarım kaşıkçısında bıçakcısınada

Misafir

Ben sıkıldım bu kaşıkçı kaşıkçı muhabbetinden, tamam irdeledik dinledik bitti, bitsin artık, kimin nasıl öldürdüğünü de anladık, yeter lan, benim ülkemin çok daha önemli gündemleri sorunları var

zırt pırt

ÖLMEDİ-ölmedi-ÖLMEDİ-ölmedi-ÖLMEDİ-ölmedi-ÖLMEDİ.

Obedik

Bu adam niçin öldüğüne ve öldürüldüğüne inandırılmak isteniyor.Yorumları bile yayınlanmıyor.Ben ölmedi diyor isem o benim için ölmemiştir.O kadar.Bu yorumları saklayın.Gerçek ortaya çıkınca anlayacaksınız.

vatandaşşş

Bu en başından beri belliydi....millet kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.

niğbolu

MALUMUN İLANI SUUDİ'SRAİL SELMAN BLACKHOUSE IN ADAMI FAKAT PENTAGON CIA İSTEMİYOR ABD NİN İÇ ÇEKİŞMESİ ORTAYA ÇIKIYOR NET ŞEKİLDE

hadi ordan

Gerçekten mi? İnanmıyorum size, çok zekisiniz. De bu zeka size fazla gelmesin. Kendisini akıllı zanneden şımarık amerika ve onun kucağından inmeyen zavallı arap yöneticiler!!

el halil

amerika suud dan alacağı petrodolarların peşinde...! suud köşeye sıkıştı....şu hale bak sağır sultan..dağdaki çoban ...afrikadaki keşfedilmemiş kabile yamyam..amazon ormanlarındaki tarzan bile biliyor kaşıkcı yı öldürme emrini selman oğlu selmanın verdiğini..fakat abd trump ipe un seriyor..birde turump kabul ederse tescillenecek bu durum dünyanın diğer devletlerinin sözü geçersiz..şu rezilliğe bakarmısınız...

Misafir

bunu bilmeyen varmı zaten sudilerde kralın prensin haberi olmadan kibrik çöpü oynamaz bunu bütün dünya alem bilir

Misafir

güler misin? ağlar mısın?

  • 1