BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

AB-Türkiye ilişkilerinde esas mesele Egemen Bağış yazdı

Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Türkiye ile AB arasında gerilen ilişkileri İnternethaber'e özel bir yazıyla değerlendirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Avrupalı

Türkiye Avrupaya değil AB Türkiyeye muhtaçmış, bu kadar yalan ancak bunlarda olur. O zaman ne diye 60 yıldır AB ülkelerinin beslediği vatandaşlarını geri çağırmıyorsun demezler mi adama, ya da 50 küsur yıldır neden ABye girmek için can atıp durdunuz ha? Demokrasiden hukuktan anlamayan, herkese düşman sizin gibilerinin Avrupada elbet işi yok, gideceğiniz ve çökeceğiniz yer bellidir, yürüyün ancak gidersiniz.

Misafir

Bizimle makara geçmiyorsun değil mi egemen

Mehmet Cansu

AB'yi istemiyoruz !!!... Yahu, zaten almayacaklar.. bunu acik acik söylüyorlar.. Ama kapilarinda yalvartip hizmetciliklerini yaptiriyorlar... mecburmuyuz bu kadar kücülmeye... AB'nin kendi üyelerine bir faydasi yok, görmüyormusunuz.. Türkiye AB'ye girerse zararli cikar, elindekindende olur. AB'ye girip gelisen bir ülke gösterin. Hepsi cikmak istiyor.

Misafir

Bana gazel okuma Egemen. Her alanda Osmanlıcılık yapıyorsunuz. Ama iş demokrasiye ve insan haklarına geldi mi daha dün bir birini bombalayıp 40 milyon insanını öldüren eşcinsel AB`yi örnek alıyorsunuz. Bu mu sizin insan haklarınız. Bana göre dünyanın en demokratik ülkesi Türkiyedir. Hayır, anlamıyorum bu ülkede kime ne yapıyorlarsa altından zaten ABD ve AB ajanları ve hainleri çıkmıyor mu? Bunu görün artık. Üstelik bu söylediğime ortadoğu dahildir. Onlar bile batılılardan daha demokratik ve saflar. İşte bu yüzden IŞID gibi örgütleri kurmak için bizzat hristiyan ajanlar yolluyor ve kafa kestiriyorlar. İşte AB demokrasisi bu Egemen. Anla Egemen anla.

Misafir

Bana gazel okuma Egemen. Her alanda Osmanlıcılık yapıyorsunuz. Ama iş demokrasiye ve insan haklarına geldi mi, daha dün bir biriniz bombalayıp 40 milyon insanını öldüren, eşcinsel AB`yi örnek alıyorsunuz. Bu mu sizin insan haklarınız. Bana göre dünyanın en demokratik ülkesi Türkiyedir. Hayır anlamıyorum bu ülkede kime ne yapıyorlarsa altından zaten ABD ve AB ajanları ve hainleri çıkmıyor mu? Bunu görün artık. Üstelik bu söylediğime ortadoğu dahildir. Onlar bile batılılardan daha demokratik ve saflar. İşte bu yüzden IŞID gibi örgütleri kurmak için bizzat hristiyan ajanlar yolluyor ve kafa kestiriyorlar. İşte AB demokrasisi bu Egemen. Anla Egemen anla.

Misafir

Fransa rahatsız Saykoz Pikot projesinde İran Musul ve Halep fransa egemenliğine geçecekti Rusya Türkye planı bozdu diye almazlar AU Babil canladrıma projeside başka bahara kaldı Bruksel AU binası ve Babil asmalı kulesi dış gürünüş mimarisi niye okadar çok benziyor birbirine acababir mesaj mı var ?

Misafir

Sorun bakalım AKP yönetenlere çocuklarını Arabistan da,Kuveyt de okutan var mı ? koşa koşa AB ve ABD Okutmak için yarış halindeler ama iş ülkenin geri kalanına gelince AB-ABD rest çekmeler bunların Millilik anlayışları kendilerinin belirlediği sınıra kadardır Milletin gündelik yaşamın da yaşadığı sorunlar umurlarında değildir yinede tercih edenler AKP yollarına devam edebilirler ama çocuklarının geleceğini düşünmeli diriler..!

ihsan

bir an evvel islam birliği kuralım barış gücünü oluşturalım doğru olan bu

Misafir

Bu küfür ne konuşuyor bee. Küfürle beraber olan Küfür dür.

adanalı

sen bakara makara işinin hesabını versen egemen ne dersin

realist

Bu dingil,hem kutsal kitabımız kur'ana laf etti hem de rezza saraftan milyonlarca dolar çikolata kutularında rüşvet aldı hala konuşmaya yüzü var anlamadım arkadaş nasıl yüzsüz insanlar bunlar,bir japon kadar onurlu ve haysiyetli değiller..Youtube girin neler evirdiğini görürüsünüz

Mehdi TÜRK

bunların birliğini de vizesini de. alıp soksunlar bir taraflarına. paran varsa vize mize hikaye yoksa zxaten gitme bir yere. avrupa birliğimi kaldı. bırakın bu yalan işleri 50 yıldır giremediğin yere almazlar niye zorluyorsun ki.

boş osmanlı hayallleri ile 21. yuzyılda

evet doğru haklı !!Önce güçlü olmak lazım.;AKP gibi boş osmanlı hayalleri kurup ülkeyi şapa oturmamak lazım,ülkeyi dilenciler ve mülteciler ülkesi yapmamak lazım,ülkeyi terörle anılır hale getirmemek lazım, doğru dürüst dünya standartlarına uygun pasaport ve kimlik çıkartmak lazım.

  • 1