BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.425,19

AB ABD'yi açık açık uyardı hızla yanıt veririz

ABD'yle Avurpa Birliği arasında da gerginlik giderek tırmanıyor. Sadece Türkiye değil AB ülkeleri de Trump'ın kararlarına isyan ediyor. Avrupa Birliği (AB), ABD'nin Avrupa mallarına ek vergi uygulaması durumunda buna hızla yanıt vereceği uyarısında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

İşte güçlü ekınomi böyle olur( AB nin s..inde bile değil, ek vergi koyarsan , alırsın boruyu diyor ,USA hemen geri vites .... bizim de böyle yapmamız lazım!!!

Recep

Her haberin altına ilgili ilgisiz Türk lirası ve döviz ile ilgili yorum yazan zavallılar... 2001 yılında Anasol-M hükümeti döneminde bir gecede dolar 2 katına çıktığı zaman, faizler yüzde 7000'lere fırladığı zaman, 30 banka batırılıp 300 milyar dolar iç edildiği zaman gıkınız dahi çıkmamıştı... 15 Temmuzda FETÖ eliyle ABD tarafından yapılan darbede bile 'AKP' yi suçlayan sizler, ABD'nin iki büyük bankası eliyle, 10 Ağustosta yoğun şekilde döviz alarak yaptığı ekonomik saldırıda bile halen 'AKP' diyorsunuz. Yazık size. Meselenin 'Tayyip' ve 'AKP' meselesi olmadığını anlamanız için illa Türkiye'nin Irak ve Suriye'ye dönmesi mi gerekiyor?

Veli Kaş

Trampin yalayıcısı Türkiye düşmanı hainliğini de senin kim olduğunu da biliyoruz

Misafir

Cumhuriyet ve Atatürk Düşmanlarını tanıyalım

I ❤ Amerika

🌑 Zavallı günah keçisi ❤ Trump!...Eğer bir ülkede beceriksiz, Yeteneksiz bir iktidar varsa suçlusu hazır!_______ Donald!..

MİSAFİR

ARTIK BİRİLERİ BU ZATA DUR DEMELİ..

KİRPİ

16 YILDA!................ AKP ELİNDE TÜRK LİRASI ÇAĞ ATLADI..................................HERKESİ DÜMBELEK EŞLİĞİNDE GÖBEK ATMAYA DAVET EDİYORUM.!.

Emin

Misafir,istersen git benimsediğin bir ülkede yaşa!!!!

vatandaş

Bitik ekonomi nasıl düzelir vergi koy dolrı yükselt euro doldr pariteside kapanıyor farkındaysanız

Misafir

'Araplaşma' ile 7 bin yıllık isimlerimizi de kaybettik!....Nilüfer gitti Hayrünnisa geldi!... Cengiz gitti Abdülmuttalib geldi..

  • 1