BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

9 yıllık kabus! Kuzeninin tecavüzüne uğradı isyan etti

ERZURUM'da 9 yıl önce kuzeninin tecavüzüne uğrayan M.A. (29), 2014'te görülen davada 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan sanık A.K.'nin (38) hala tutuklanmamasına tepki gösterdi. Dosyanın Yargıtay'dan dönmediğini belirten M.A., "Tecavüz eden değil de tecavüze uğrayan suçlu gibi. Adalet suçsuz insanların ağlaması mı, hayatlarının mahvolması mı?" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
GECIKEN ADALET; ADALET DEGILDIR

16 yildir sacma sapan kanunlarla ülkemiz malesef tecavüzcüler memleketine benzedi. vize serbestligi yüzünden her ülkenin tacizcileri, tecavüzcüleri, hirsizlari, kalpazanlari,dolandiricilari, soygunlari ülkemize geliyor. onlar yetmiyor zina yasasi kaldirildigi ve serbest birakildigi icin bunu bilen sapiklar savunmasiz kadinlara, kizlara, cocuklara musallat oldular, evli erkekler karilarini, kadinlar kocalarini durmadan aldatiyor.. sokaklar kadinlari kursunlayanlardan, delik desik edenlerden cocuklara tecavüz eden öldüren sapiklardan gecilmiyor. hükümetimizin tek derdi var suriyelilere mutluluk dagitmak, onlara sahip cikmak, türk vatandasligi vermek. bu ülkenin namuslu vatandaslari azinlik oldu, kendi hakkini bile savunamaz hale geldi. böyle giderse millet kendi hakkini savunmak, namusunu korumak icin sokakta silahla gezecek. cok üzüldüm bu hanim kardesimizin durumuna. mübarek cuma Allah o kötülü yapan halasinin oglunu kahr-u perisan eylesin.

ALİ

9 yıl önce kuzeninin tecavüzüne uğrayan M.A. (29), 2014'te görülen davada 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan sanık A.K.'nin (38) hala tutuklanmamasına tepki gösterdi. BUNDA ŞAŞILACAK BİŞEY YOK ADALETİ BİTİRDİLER ÜLKEDE MALESEF...YAPABİLİYORSAN KENDİ İŞİNİ KENDİN GÖRECEN TEXAS GİBİ MAALESEF..MAALESEF...

Misafir

Yazık bu kıza, cahilliğinin kurbanı olmuş, sevgili edinmiş sonra da kuzeninin arabasına binip bilmediği yerlere gitmiş. yani kendisini tehlikeden sakınmamış hiç. Ama öbür p...k de bu kızın saf halinden yararlanmış. Şimdi öylece rahat hayat yaşıyor. Adalet mutlaka yerini bulmalı, bu kızın gözyaşları dinmeli. Kuzen denilen ş...siz bunun hesabını vermeli. O kocası olacak adam da bunu biliyorduysa madem, yarı yolda bırakmamalı. Ama bilse bile bir erkeğin bunu kabullenmesi çok zordur, büyük erdem gerektirir.

Misafir

insanoğluna ne zarar gelirse en yakınından geliyor düşmanı uzakta aramaya gerek kalmıyor bu hadiseler vakalar olaylar bunu gösteriyor başınıza bir olay hadise gelirse en yaknınızda arayın fazla uzağa gitmemek gerek

  • 1