BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

80 milyon 999 bin 999...

Sen 80 milyon 999 bin 999 kişinin Cumhurbaşkanı ol, ama benim Cumhurbaşkanım olma! Lütfen beni hesaptan düş!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 96 Adet Yorum
Misafir

ihlas finans battı diyen yorumcu. batmadı yasalara göre tasfiye halinde ve uzatıyor da uzatıyor. batmış gösterilen paralarla bi şeyler yapıldığı da gün gibi aşikar..sayın yazar bi yazısında bizi aydınlatması dileğiyle.ama nerdee.

Misafir

türkiye gazetesindeki yazılarınızda yorum yzılamıyor, neden yok..? neden yorum yeri var!!!

saim

Chp nin iktidar olak gibi bir hayali yok...chp başkanlık koltuğu padişahlık zaten.

Erol Baron

RTE'nin vaat ettiği İstanbul kanalı çok kazanacakmış..... Olabilir ama ticarette bir kural vardır, bir taraf kazandığında diğer bir taraf kaybediyor demektir..... İstanbul kanal kazanırsa, İstanbul boğazı kaybedecek demektir..... Açıkçası, Asya'nın kazandığında Avrupa'nın kaybettiği gibi..... Dahası, Avrupa'da bunlar oy getirmez, götürür..... Gerçi bunun için eğitim şart

Misafir

Vekilin kardeşi arkadan vuruldu....buna ne dersin?

Misafir

Kanalın yıllık getirisi 20 milyar dolar.Çevre de oluşturacağı değer ise bunun belki de 300-500 katı!200 milyarlık daireler 2-3 trilyon isteniyor şimdiden!

Misafir

ihlasa para verirken kar-zarar sözleşmesi yaptın!Faiz gelecek diye yapmadın, ihlas da battı, sizin parada battı!daha ne zede'liklten bahsediyorsunuz?

Erol Baron

Kendine benzeyen bir insanımız var.... Yani, biz bize benzeriz.....Avrupa'da ben yol, köprü, tünel yapacağım diyen politikacı çok oy kaybeder çünkü evinin yakınından geçen bu yol, köprü veya tünel gürültü sayılır ve bu gürültü onun evinin değerini 300 bin €'dan 178 bin €'ya düşürür..... Oysa, yurdum insanı kendisine bir kanal vaat edene toplu halde oy veriyor ve belki de o kanaldan hiç geçmeyecek..... Peki, Avrupalı kime oy verir derseniz, Avrupalı cebine hitap edene oy verir.

Hasan

Beni de düş maarem 80.999.998

Misafir

"80 milyon 999 bin 998" beni de düş süleyman bey :)

Misafir

AKP siyasi bir partidir.Recep Tayyip ERDOĞAN bu partinin genel başkanıdır.Kesinlikle yanlış bir uygulama sonucunda "partili cumhurbaşkanı" olarak seçilmiştir. Bu görev üzerindeyken ne hakla; alınma ücreti,yakıtı devletin maliyesinden karşılanan bir helikopterle miting alanına gitmiştir.AKP nin kendisine ayrılan bütçesiyle bir helikopter alınarak ya da kiralanarak bu iş yapılamaz mıydı? Kendisi İslam dininin bir mensubuysa bu haram işi nasıl kabullenebilmektedir? Hz. Ömer'in devletin mumunu bile özel sohbetinde harcamadığını bilmiyor mu?

Misafir

zaten siz bu ülkede hesapta yoksunuz. sadece vatanseverler var gönlümüzde

Misafir

ABD gülen i niye versin adamlar yıllardır uğraştığı bir proje öyle sen istedindiye hemen vermezler.Muharrem ince'yi CHP yönetimi harcamak için aday yaptı o da bu tarz konuşmalarla sonunu hazırlıyor.

ahmet alkan

benide hesaptan düş..........................................

samuray

birader açık açık akp ye verin desene ne uzattın lafı...

Misafir

"yalan ve iftirada üstüne yok ince nin" inkar ve örtbas etmektede sizin üzerinize yok

Misafir

Tüm yazılrını okursanız Süleyman beyin eleştirilerini de görürsünüz

Ne Misafiri Mahmut Elmas

80 milyon 999 bin 998 yapın olsun, beni de düşün ;)

İhlaszade

"Büyük bir vebale ortak olmamanız için kardeşlik görevimi yerine getiriyorum." diyen ve muhalefete desteksiz yüklenen siz sayın yazar, 'yazı yazdığım gazeteden aldığım parada ihlaszadelerin ahı ve parası var' diye de yazar köşesinde ama ne gezeer.

Misafir

Yalan ve iftirada üstüne yok ince nin

KONYA...42

muharrem ince oldu hdpkk lı zaten sen hesapda yoksun. 24 haziran akşamı nasıl hava gazını alacaksın göstereceğiz sana.

MİSAFİR

SİZ VE SİZİN GİBİLER ZATEN YOK O SAYININ İÇİNDE ..YANİ KENDİNİZİ BİR YERLERE KOYMAYINIZ ..

samimi

İnce den esprilerle espri yeteceğini kanıtlamak başka memleket yönetmek başka şey....bu...ikincisi ciddi bir iş....espri ile ülke yöneteceğini mi zannediyor birileri?

Misafir

İnce, bütün ezberleri bozan bir kampanya yürütüyor, Tayyip Bey ile her konuda dişe diş mücadele ediyor ve üstün çıkıyor............

Misafir

%20 den alacağı oyla nasıl %100 ün Cumhurbaşkanı olacak, %80 için muharrem den öteye geçmez.