BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,57

7 PKK'lı terörist öldürüldü

HAKKARİ'de sınırın Irak tarafında insansız hava aracı ile tespit edilen PKK'lı 7 terörist, operasyonla etkisiz hale getirildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Nusret

Almanya in tavrına sevinen şahsiyet acaba teroristin arenasının posterini ve pacavrasini meclisinde sergiactiran teröristi kollayan almanyayi içine sindirebiliyormuşsun Merak ediyorum

Nusret

Dağın başındaki masum köylü ve ciftciler oluyormus mangal yellerken sihalar vuruyormuş. Ateşiniz bol olsun.

Nusret

Yorumlara bakılınca kimin geberen teroristin yoldaşı kimin teröristle mücadele eden güvenlik güçlerinin şehit ve gazilerin yanında belli oluyor.

cafer tayyar

menzili okyanus ötesine kadar uzanmalıki;amacına ulaşmış olsun.

Ferhat

Ya hep Ayni palavra Daglari bombalayip dönuyorlar Silahlar Test ediyorlar Tabiki Silahlar yerli olsa Hayde deriz Ama silahlarda Ithal Ne Enistesi Enistede O Silahlari uretecek ne yetenek nede kabiliyet var Onun için Bilmem kaç Terorist ölduruldu palavralara inanmayin Inanin Bunlar Sadece ormanllari yakiyor tarlasinda Çalisan köyluleri hedef Alarak ölduruyorlar Gerçekler bunlar kimse Aldanmasin

Frank Furt Gezicisi

Almanya'dan AKP iktidarını kızdıracak karar... İltica talepleri kabul edildi..Doğu ve Güneydoğu'da korkunç rakama ulaşan göç etmek zorunda kalanlar göz önüne alındı.

Nusret

Suçsuz derken kimleri kast ediyorsun. Suçsuz olarak yol yapan işçileri öğretmenleri masum vatandaşları polisi askeri kasdediyorsundur. Dağdaki kalleşli haini şerefsizi teröristi değil herhalde..

Ömer hayyam

Pustoğlu dağda elinde silahla gezen kaç tane suçsuz tanıyon

Ömer hayyam

Damat zengin olsada olmasada hepiniz gebereceksiniz puştoğulları Türk'ün gücünü göreceksiniz

🌑 Damat zengin olacak diye suçlu ile suçsuz ayırt edilmeden insanlar ölüyor!..

  • 1