BIST 9.541
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.486,81

6 saatlik MGK sonrası flaş PYD mesajı

Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. 6 saat süren toplantı sona erdi. Toplantı sonrası yazılı açıklama yapıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

öso terör örgütünün ağırlığı türkiye den giden erdoğan ın paralı askerleridir.ışid terör örgütünden hiçbir farkları yoktur.zaten el nusra,ışid gibi yerör örgütleri öso nun içinden çıkmıştır.amaçları suriye den koparabildikleri kadar toprak koparıp devlet kurmaktır.yularları da tabi ki türkiye nin elinde olacak.türkiye, suriye nin toprak bütünlüğünü hiçe sayarak suriye içinde yuları kendine bağlı bir terör devleti kurmaya çalışırken;yayılmacılık politikalarına engel olan kürtleri de terörist ilan etmeyi ihmal etmiyor.algılar kürtler üzerinde olurken, suriye de terör öso devletini kurmak üzereler.

sancar

diyarbakırda kürdistan çalıştayı oluyor, sonra mgk da alınan kararlar hikaye

Misafir

Ülkeleri birbirine düşman et, ülkelerin içinde insanları birbirine düşman et. Hooop gel YPG'ye toprak ver kimsenin gıkı çıkmasın. Esed ile niye düşman olduk, Abd dedi ki, Esed'e yoğunlaşın, Işıd'e yoğunlaşın. Bir baktık Türkiye'nin Güneyine Kürtler yerleşmiş, burada 5 milyondan fazla insan ülkemize gelmiş. hokus pokus. Irak'ta kırmızı çizgilerimiz vardı, üzerini çizdiler. fıratın batısı dedik dinlemediler, Münbiç'i aldılar, Afrin ile birleştirmeye çalışıyorlar. Afrin'de Ruslar vardı çekildi, giremiyoruz. 1923 ten beri ülkemizi yerli ve milli insanlar yönetmediğinden, 2002 den günümüze ancak bu kadar toparlanabildik. Allah yardımcımız olsun, olmasınada. Allah herkese akıl vermiş. Gücünü ve aklını kullananın borusu ötüyor.

Misafir

türkiye esad la bir olmasa afrinde münbiç gibi olacak sonra demedi demeyin bekle gör

MİSAFİR

Kendi devletine dil uzatmaya çalışan hainler bütün Müslümanlar birbirinin kardeşidir .kafirlerde birbirinin dostudur,KIVIRIP KIVIRIP DEVLETE SALDIRMAKLA DEVLETİ SUÇLAMAKLA NE HAİN OLDUĞUNUZU ORTAYA KOYUYORSUNUZ .AMA HAKKIN KERVANI DURMAZ VE SİZLER REZİL OLACAKSINIZ BAŞKA YOL YOK ALLAH HAİNLERİ SEVMEZ

Salih Çelik

FETÖ ile mücadele adı altında milletin canına okundu.

Hakkı SEVER

MGK 2004 yılında FETÖ uyarısı yaptığında tersini yapanlardan ne bekleyelim ki?

Misafir

Ya ne 6 saati.. Bu meseleyi basindan toplayip bu güne kadar kac saat verilmis bu mesguliyete ? BITMEZ

VATANDAŞ

O VAHİM HATAYI YAPANLARI ANKARADA DEFALARCA ON YILLARDIR BEN AĞIRLAMADIM.BİTİNİ BEN KANLANDIRMADIM.....

Misafir

Bu MGK!, Kimin Güvenliğini koryor?........ Halkın mı?..

aziz behamo

önce karabağ ermeni işğaliyle orta asya türkleri ile sonra da sünni müslümanlarla aramıza duvar örüldü.örümceğin ağındayız,farkındamıyız?

hasan erdur

zaten şu anda suriye sınırının doğu ve güneydoğuanadolunun tamamı pyd tarafından ele geçirilmiş durumda.hatay sınırına doğru abd yle birlikte geliyorlar.suriyede başka toprakmı yoktu hep türkiye sınırına pyd yerleştiriliyor.bunlar yapılırken biz ne yaptık acaba

YUNUS

TEK YOL ESADLA BIRLESMEKTIR.ISTER SEVIN ISTER SEVMEYIN ACI GERCEKLER BUNLAR

Misafir

Aynı anda Afrin ve diğer Kuzey Suriye bölgelerine girilip askeri bölgeler kurulsun.

olmuyor

aslanlar gibi ülke ismi vereceksin

  • 1