BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,24

6 liranın altına inince dolar alanlar karlı mı çıktı işte son kur rakamı

Dolar bugün öğle saatlerinde 6 liranın altına inince bunu fırsat bilenler alıma geçtiler. Piyasaların kapanmasına yakın dolar yeniden 6 liranın üstüne çıktı işte kapanıştaki son rakamlar:

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
efe

neyi ürettin ki düşecek.a haber mehtercisi iniş ve çıkışların sorumlusu ver coşkuyu dedikce dolara bir hal oluyor...

Su 1 tl wc 1.5 tl

Bu memlekette cebinde paran yoksa yeminle tuvaletin gelince altina sıç....sin cunku wc ler 1.5 tl

Misafir

Büyük fırtına Ege'ye yaklaşıyor: Gerekli önlemler alındı mı? Küresel ısınmanın etkisiyle birlikte Türkiye, tarihinde ilk kez "tropik fırtına" da denilen 10 şiddetindeki büyük fırtınanın etkisine girmeye hazırlanıyor.

Misafir

Dolar Yayını gerdiler, salıverecekler.

Turgay

Bu arada Berat Albayrak bir ABD firması olan McKinsey ile anlaşmış. 16 Bakanlık bu firmanın kontrolünde olacakmış. Maşallah gerçekten Osmanlı'yı geri getirdiniz hem de Duyunu Umumiyesi ile birlikte.

balon

inşallah balon patlamıştır.

Misafir

Bir senmisin akıllı. O cebindeki paranın merkez bankasında bir karşılığı varda basıyor. Fazladan para basa bilmesi için altın rezervleri yüksek olacakki bassın. Sen para bas bakayım ekonomi nasıl allak bullak oluyor. Bunu zamanında Almanya savaş tazminatını ödeyebilmek için günlerce para bastı. Ne oldu paranın karşılığı olmayınca Fransa o parayı kabul etmedi. Peki Almanya ne yaptı halka dağıttı ve ülkede hiper enfilasyon yaşandı. Sonrasında ne oldu baktılar olmuyor o paraları piyasadan toplayıp imha ettilerdi. Bakıyorumda bizim ülkedede para basacak çok akıllı var.

Misafir

trumpla koridorda selamlaştı yaa...

reis

bu balon sönmez sönmesi için ne yapılmış ona bakaılır.sadece aspirin çözümler yapıldı.emin olun herkes toplamaya başlamıştır bile.

Misafir

bunlar günü birlik dalgalanma piyasa zaten durgun üretken deyiliz dış bagımlılık var düşmez bu döviz

D21

Geriye zamlar kaldı bize. Devletin işine yaradı dolar yükselmesi. Benzini 7 tl yaptılar bu sayede...

Harun

ABD merkez bankası FED faiz arttırımını tamamlayınca doların yükselmesi için hiç bir sebep kalmayacak .

B3mceee

Bu fiyatlarda turkiyede tek bir sıfır araç sıfır daire alan olmaz .euro düşecek almanya araç satsın altın düşecek her zaman öyle olmuştur zirve ardından dip özellikle altın dolar .tamamen manipüle. Amaç faizi yukseltmekti onuda yaptılar

Misafir

Dolar düşünce neden benzin, elektrik, doğal gaz fiyatları düşmüyor? Hükümet doların daha düşeceğinden emin değil mi? Doların daha da düşeceğine, en azından bu seviyelerde kalacağına inanabilmem için, Hükümetin benzin, elektrik, doğal gaz fiyatlarını düşürdüğünü görmem gerek.

Burdayiz.

Hayır hemen zaafa düşmiyelim, dolar ile hiç bir ülke ile çalışmayalım, Türk parası değer kazanması için gerekli adımlar atılsın, piyasa kurallarına ters,türs diye bakılmadan, ABD nasıl doları etkili oldu ise bizde alt yapı çalışmasını yapalım, para basıp tüm fakir ülkelere dağıtalım ve bizden Türk parası ile mal almalarını sağlayalım, böylece Türk parası değer kazanacaktır.

Misafir

dolar hala yükseklerde malesef ne zaman inecek

Vatan

Doları hırsızlar çok sever çünki karşılıksız basarak dünyadaki tüm emekçilerin hakkını çalıyorlar. Bu çarpık düzenin devam etmesini isteyenler ya pek akıllı değildir ya onlarla aynı fikirdedir ya da korkusundan sesi çıkmıyordur. Biz açıkça mertçe itiraz ediyoruz.

Beyinsiz

Düştü dediğiniz dolar iki ay önce 4 lira civarındaydı yine iki liralık bir fark var

Mehmet

Balon keşke sönse. Ama malesef balon sönmüyor. 3 senede 2 lerden 6 olması balonun sönmesi anlamına gelmez.

Misafir

peki dolar 5 tl.ye inerse market raflarında ki fiyatlarda inecek mi. bir wc kağıdı 50 tl. olur mu.

Misafir

Yoksa artık dış güçler dolarla bize saldırmıyor mu? Ne oldu, tabi dünya liderimiz kıymetli ve şanı yücelere ulaşan Başkanımızdan tırstılar.

Farabi

Dolar yalniz TL karsisinda degerlenmemisti,Euro karsisindada degerlenmisti,bilginize.Amma,tabiki yapay degerlenme bu.Bir gun patlayacak ,amma ne zaman Allah bilir

Adem

Aykut hoca boş ver. %75 oy çoğunluğuyla gelen bir ekip var. Kaybede kaybede sdadı dolduran taraftar var. Onlar en iyisini bilir. Neyine gerek sen üzülme.

Misafir

Evet balondu ve içinin gazı bitiyor hepsi yapaydı ve spekülatif idi...

Misafir

Alakaya tomatello.... izleyip görcez... buradaki oyun papaz değil Trump kendi ağzıyla dedi S-400 aldığımız için bunu yapıyorlar.