BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83

5 milyon araç sürücüsünü ilgilendiren haber

Cam filmine yasak kararı sürücüleri isyan ettirdi. 5 milyon araç sahibini ilgilendiren ceza uygulamasına tüketici derneklerinden itiraz geldi. Tüketicilerin Haklarını Savunma Derneği Başkanı Ahmet Salgut'tan önemli bir açıklama geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Arkadaşlar ekonomi bitik durumda, hazinede para kalmamı. Bunun acısı vatandaştan çıkacak elbet. Öyle olmasa yasa çıktıktan hemen ertesi gün ceza yazmazlardı. Usul olan tarih verilir, vatandaşa süre tanırlardı. Ancak süre müre hikaye görükleri an basıyorlar cezayı. Heil Erdoğan!!!

k.k.k

Kardeşim 425 lira cezası var. Ben yaptırırken 350 lira ödedim. Paşa paşa da söktüm. Bu cam filmi olayını oyuncak haline getirdiler. Polisler çatır çatır ceza kesiyor kardeşim,acıması yok. Ama olan tüketiciye oluyor. Şimdi bu yasak kalkınca devlet benim mağduriyetimi karşılayacak mı ? Dalga geçiliyor resmen insanlarla !

Misafir

Kesin sızlanmayı bakişim,para lazım,kuzu kuzu ödeyeceksiniz.

Hakkı ARAR

Memlekette OHAL var, yapacak bir şey yok. Hem saklayacak bir şeyi olmayanlar için şeffaflık iyidir.

a.l.

cezalar devletin gelir kapısı olursa ortalık karışır gibi...

Hürriyet

Yürüyüşte “Vatan-Emek-Hürriyet-Yaşasın Cumhuriyet” ve “Kahrolsun İstibdat, Yaşasın Hürriyet” sloganları öne çıkarken üniversite öğrencileri, ellerinde, Mustafa Kemal Atatürk fotoğraflarını taşıdı.

yeterrrrr

Aldığımız nefese yine ceza kesilecek çünkü Bütçe bomboş.Ülke batıyor millet hayali büyüme oranlarıyla uyutuluyor.Her tarafta Trafik milleti soymak için sudan bahaneler arıyor.

H.İ.K.

2019 seçimleri öncesinde bu yasaklar ve cezalar pek de hayrı alamet değil!

ggg

evlerdeki şeffaf perde uygulamasını bekliyruz :)

ses

Bir tak de. Bir çıkar de.Bu ne ilkesizlik.

  • 1