BIST 9.693
DOLAR 32,51
EURO 34,76
ALTIN 2.494,16

3 milyon dolar bozdurdu Türk lirasını öpüp kalbine koydu

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın, dövizle ilgili çağrısına uyan Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) üyesi bir grup, 3 milyon doları bozdurarak Türk Lirasına çevirdi. Dernek Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, bir döviz bürosunda bozdurduğu dolar karşılığı aldığı Türk Lirasını öpüp, kalbine koydu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 83 Adet Yorum
Koruyun

TL düsmanin biri döviz bürolari kesinlikle yasak gelmesi lazim Türkiye düsmani bunlarin yüzünden TL kaybediyor yasaklayin lütfen

bursalı

SURiYELİLER dolar bozdurmak için banka kuyruğunda SURİYELİLER gitsin diyenlerde dolar alma kuyruğunda

Misafir

Zamanında almayacaktınız.Yüreğiniz var ya bozdurduğunuz parayla okul yapın çalışanlarınıza ikramiye olarak dağıtın.Ama yüreğiniz yetmez.Şimdi ucuz kahramanlık peşindesiniz.

İVA

TÜRK HALKI EŞİ BENZERİ OLMAYAN ASİL BİR HALKTIR,SİZE HAYRANM...

Murat

Şu saatten sonra kimsenin dolar alacağı yok zaten. 1lira dan bozsun merkez bankası benim gözümdeki değeri bu deseydi anlamı olurdu. 6.5 - 7 liradan hiç bozdurmasın bundan daha iyi

Misafir

dolalr 4 tl iken yanındamıydın sen mi saydın paraalrını

Misafir

berabermiydin o paraalrı kazandığnda

Misafir

ÜÇTEN ALIRKAN YANINDAMIYIDN

Misafir

NERDEN BİLİYORSUN TUTTUÜUNU ARKADAŞIM, ADAM İŞADAMI ULUSLARASI ÇALIŞIYOR NE MERAKLISINIZ YAFTALAMAYA

Farabi

Bu dovizburosu denen somuru dukkanlarinida kapatsinlar,hic geregi yok.Hemde haramdir.parayla para kazanmak haramdir.Bankalar var,hemide eskisi gibi herkes doviz alamasin,ne isleri var dovizle? Taaaa dagdaki cobanin bile cebinde Euro,dolar var,bu kadarda olmazki,tabiki dolar gudurur.

misafir

Şimdiye kadar niye durdun 7 lira oluncamı vatancı oldun. Birde utanmadan öpüp kalbine koymuş.

adalet

madem dolar düşmanıydınız bugüne kadar neden dolar tuttunuz paranızı? dolar yüksekken sat sonra düşünce al yine sat sonra şov yap

Misafir

yandaş isadamalrının 1 trilyon dolarlık serveti dış memleketlere kaçırdılar.medyadaki şovla,birkaç lirayı öpüp ,birkaç doları tl ie bozdurmakla kandırma operasyonu tamam olmuş.

Misafir

Ayakta alkislanacak hareket sagol!

tepe

hic inanmayin aksama yine gider dolara cevirir Madem bu kadar milliyetcisin daha önceki Reisinin cagrilarinda niye bozdurmadin da simdi bozduruyorsun? eger o zaman bozdurduysan ne ara bu dolari yine aldin?? simdi biz sana nasil inanalim??

Misafir

3 ten almış 7 ye bozduruyor bi de şekil yapiyor.. dolardan ettiğin karın yarısını olsun devlete hibe et adamlığını görelim

Misafir

7 lira olduktan sonra türkiyenin en cimri adamı da bozdurur

haddi la

sormazlar mı adama bu saate kadar niye dolar tuttun diye. hep şovanist hareket bunlar.

Misafir

ukalalık yapacağına sende bozdur kumbaranı.

vatandaş

Anlamadığım şimdi bozdursan ne olacak...zaten dolar yükünü almış... delikanlılık kazandığını tl ye yatırsaydından görelim veya dolar 5 tl iken tırmanışa geçerken yapsaydın ya.. dolar olmus 6.70... delikanlıların yeni aklına gelmiş ne kaybın varki... kayıptan ziyade karın var. tatlı su vatanseverleri.

Misafir

boyle populist hamlelerle neyi kurtaracaginizi saniyorsunuz? 3 milyon dolar bozdurmus. ulkenin disariya 500 milyar borcu var

kurt-ay

param yok pulum yok bu dünyada TÜRKİYE den başka gidecek yerim yok.Dolarınında,euro sununda,abd sininde öyle işte kaydım,dünya üstümüze gelse ne yazar be yokluğa alışığız varsın olmasın vatansız olmaktansa fakir olmak daha iyidir çıplak geldik çıplak gitcez işte.

Misafir

10 gun once 3 milyon dolar 12 milyon tl idi,simdi bozdurdun 21 milyon tl aldin tabiki kalbinde sakliycaksin ,eger 10 gün önceki kurdan bozdurduysan helal olsun sana derim bende,yooookkk bugünkü kurdan 21 milyon aldiysan acaip uyaniksin derim.

Hasan

Yarin Dolar bir miktae düser, bunlar tekrar dolar alir, 9-10 olunca tekrar satar

pii

aradaki farkı devletimin milletimin yanındayım deyip hazineye bağışlayın bizde sizi başımızın üstünde gezdirelim efendiler.. gerisi yalan dolan bence..