BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

28 Şubat! Ne çabuk unuttuk

Kapıldığımız rehavetle 28 Şubat darbesini yapan zihniyetin aslında hiçbir yere gitmediğini, sadece gücün yanında, gücün rengini aldığını unuttuk.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Nihal Ercan

28 şubat ve sonrasını ben de çok düşündüm .Dayatmaları hukuksuzluğu eleştiriyoruz da baş eğmeye zorlananların verdiği mücadele ve savrulmalarımız beni daha çok düşündürüyor. Sürekli sorguluyorum. GeçenlerdeHayatın Kaynağı filmini seyrettim. Filmdeki Ellsworth Toohey rolü 28 şubat karar alıcılarına uyuyordu. Peki bizim ruh bütünlüğümüz tam olsaydı. “Doğrularımız”gerçekten bizim doğrularımız olsaydı bu kadar savrulurmuyduk,aramızdan kaç kişi Howard Roark olabilirdi, bu günler nasıl şekillenirdi bilemiyorum.Netice de bizim payımız var ama başka birçok faktör daha var.Önemli olan biz sınavımızı nasıl verdik.Yaptıklarımızı da kalplerimizde olanı da Allah biliyor.Son hüküm yine onun

Konuk

Bak , hala yazdığınıza ve gelecek yıl da yazacağınıza göre , unutmamışsınız. Dedikleri gibi bin yıl sürer mi bilmem ama, ondokuz yıldır etkisi sürüyor.

CNKMR

Evet.Lağım farelerininin çıkardığı seslere bakılırsa 28 Şubat sadece yer altına inmiş hala diriltilmek için fırsat kolluyor.

Misafir

26 AĞUSTOS 1922 Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın. Yahya Kemal Beyatlı ( 1884 - 1958 )

Misafir

28 Şubat, Senin gibi Çağ Ortaçağın karanlığında yaşayan Ümmetçi-Şeriatçılar, umacıları AKP ve Erdoğan'ı doğurdu. Dinci Dikta Rejimi yarattı ...

28 Şubat Hainlikleri

28 Şubat Milli Görüş geleneğini silip , AB/ABD'ci AKP'yi yarattı ...Batı ve ABD tarafından AKP Büyük Ortadoğu Projesi’nin bir parçası, olarak tasarlandı. Olay bundan ibarettir.

Gezi Yolu___________________

28 Şubat'ın ürünü İslamo-Faşizmin öldürdüğü gençler - Berkin Elvan 14-, Medeni Yıldırım-18 Ali İsmail Korkmaz-19 Mehmet Ayvalıtaş-20 Abdullah Cömert-22 Ethem Sarısülük-26 Ahmet Atakan -22 yaşındaydı... ..... 21 yaşındaki Hasan Ferit Gedik ............

legendary

evet, gücü hırsı parayı kuvveti sopayı ele geçirince kndinden başka kerkese ne kadar zalim, hodbin, fütursuzca, aşağılıkça zulemedebileceğimizi, mazlumlara ah çektirebileceğimizi, ehli küfürden daha alçaklaşabişleceğimizde gördük..

Subatsogugu

hatice hanim 28 subatin magdurlari simdi guc ellerine gecince magrurlandilar.. millete zulm ediyorlar.. Ancak ibrahim tatlisesin dedigi gibi Yardan var.. yeri gogu yardan var... magrurlarnma padisahim senide benim gibi yaradan var..

  • 1