BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,97
ALTIN 2.419,53

25 Haziran'da kazma bitti kürek var!

Başbakan Binali Yıldırım'ın yüksek hızlı tren projesindeki emeklerini biliyoruz. Dolayısıyla şimdi imzasını taşıyan bu projeyle bir mitingden diğerine giderken eminim bunun gururunu yaşıyordu.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
emre

biri de çıkıp fetö nün siyasi kanadını ne zaman içeri tıkacaksınız diye soracak mı acaba:)

Misafir

:):):)hüsran, yendi yine yendi, hep yendi...

Adil

Yol, kopru,tunel 2.dunya ulkelerinin hedeflerindedir. Japona, Almana yani disariya para verirsin bunlari yaptirmak icin. Guney Kore tum dunyaya Samsung Tv, telefon ve Hyundai otomobil satiyor. Biz ne satiyoruz? Gelismis ulkeler sanayiye yatirim yapip urun ve hizmet pazarlar, istihdam olustururlar. Bizim bu alanda dunya markasi olan hangi urunumuz var?

mustafa

Kübra hanım güzel yazmışsınız da maalesef kazma kürekle, alın teri emeğiyle yapılan fabrikalar ne uğruna bir gecede satılıyor?

Misafir

hadi len ordan kağıttan kaplanlar

Erol Baron

B.Yıldırım'a "AnGara'da" teveccüh çok normal çünkü her yağmurda etrafı sel alıyor..... Binali'yi bir teveccüh te İstanbul'da bekliyor.

Erkin

25 Haziran da cocuklarimiz tekrar ANDIMIZ i okuyacaklar.Ataturkcu dusunce tam hakim kilinicak.T.C. ibarelerini silmeyi kimse aklindan bile geciremeyecek,kimsenin mezhebi hakkinda Cumhurbaskani yorum yapmayacak!!!Biz-Siz diye halk ikiye bolunmeyecek,Ataturk e "Ayyas" demek artik hayal olacak,Suriyeli,Afgan,Irakli,Afrikali siginmacilar kendi ulkelerine donecek.Turkiye yasanir bir memleket haline gelecek.Balyoz,Ergenekon sacmaliklariyla askerlere tuzak kuranlar bir bir cezalandirilacak ve o askerlere omur boyu tazminat odenecek.

  • 1