BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

25 Eylül'den sonra iç savaş çıkacak! Bu kaçınılmaz

IRAK'ta 25 Eylül 2017 pazartesi günü yapılacak olan bağımsız Kürdistan referandumu iç savaş rüzgari estiriyor. Şii Haşdi Şabi'nin komutanı açık açık söyledi: "İç savaş çıkacak. Bu kaçınılmaz". Açıklama İran destekli Haşdi Şabi örgütünün iki numaralı isminden geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

GÜN KARDESLİK GÜNÜDÜR ETEKLİ TERÖRİSTLERLE ÜLKE ELE GECİRİLMEZ !! AMA KASINAN VARSA KEFENİMİZİ GİYDİK ABDEST ALIR VATAN İCİN SAVARIZ " KAHRAMANMARAS"

Mesud Barzani

Daesi nasıl molozların altına gomduk.sabiler sizide gomeriz....bagdati başınıza yikariz....

Misafir

ismi mazlum kardeş, neden acaba. tarihte her zaman muzur ortalık karıştırıcı uzlaşmaz uyumsuz hainlik içinde olan bir toplum olduklarından olmasın.

Ali

Kürtler Hazir, sizi Kürdistana gömecekler

Pii

Garibin biri yazmış; "kürtlerfrn ne kadar nefret ediyorsunuz" be ey gafil. Bu millet asırlardır biri birine et tırnak olmuş, nar tanesi, bir tanesi gonca gül kızını vermiş, kızını almış.. tüm felaketlerde ekmeğini, suyunu, parasını pulunu paylaşmış. Beraber doğmuş beraber ölmüş.. cephede son lokma suyunu paylaşmış. Sen ne dediğinin farkındamısın.

Cem

100 yıl önce araplar şimdi de kürtler.sizin de Allah belanızı verecek.elin adamı birleşme peşinde bunlar da ayrılık peşinde, biliyor musunuz,ayrılıkta azap vardır.

realite

kürt bölgesi hayali kuranlar neye hizmet etmekte farkındalar mı acaba. değillerse israilden yapılan açıklamaya dikkat etsinler. "kürtler bize hizmet etmekteler o nedenle kürtler bizim müttefikimizdir."

Ismi mazlum

Kürtler den ne kadar nefret ediliyormuş arkadaş

  • 1