BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.409,12

2015 genel seçimleri için 10 isimle seçim anketi

Genel seçime sayılı günler kala son seçim anketi Rudaw'dan geldi. Ankete 10 gazeteci-yazar-akademisyen dünyasından bilinen 10 isim katıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 66 Adet Yorum
bilenbiri

TARİKATLAR HANGİ PARTİYE OY VERECEK? başlığının altındaki açıklamalarda bilgi kirliliği var.

Huzayfa

Şu şaron fettoyahuya bi bakın.ne görüyorsunuz?bu kadar kerihlik başka kimde var.

Ali haydar

Ak parti 49,chp 22,mhp 14.3,hdp 8.7 yazın bi kenara buda Ortaşark ın anketi.

yani dogal gibi

erdogan saga sola saldirip emirler savurmasa akpnin isi biter. davitoglunun elini kolunu bagladi bakti cöküyorlar kendisi meydanlara daldi. yeterki baskanlil sistemi gelsin kendisi koötukta otursun

turgay

Verin oy'u ki M.Cengiz geri kalanlarınızın da annesinin hatırını sorsun.

afferi

ayakta alkışlıyorum yorumunu..

asdfg

ESKİLERDEN BAHSEDEREK, KÖTÜLEYEREK ŞİMDİ CANİ ÖCALANIN KANKALARINDAN, 4 BAKANDAN, EVDEKİLERİ SIFIRLA, RIZA ZARRAB, DAHA NE BİLEYİM MÜSLÜMAN GEÇİNEN MÜNAFIKLARDAN BAHSETMEYELİMMİ. 1999 DAKİ ŞARTLAR FARKLIYDI SİZ HALA ÖCALAN DENEN CANİYİ MHP YAKALADI, ASMADI HAVASINDASINIZ. KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GEÇ ESKİYİ, GÜNÜMÜZE GELLLLLLL. HIRSIZLARI LANET OKUYORMUSUN OKUMUYORMUSUN. küfürmü var bu sözlerrimde admin.:))))))

abidik

mehmet cengiz işadamı % 50 halkın ne olduğunu çok iyi biliyor. en iyi o niteledi sizin hakkınızı... milletimiz parasını çalan çırpan kimse onu seçiyor. bu millete böyle yönetim lazım. mehmet cengiz seni tebrik ediyorum. bu % 50 milleti ne yapacağını iyi nitelemişsin.

bir insan

yani diyorsun ki türklük benim için yeterli,ne mutlu türküm desinler diğerleri mutlu olmasa da olur.Bir yahudiden ne farkın var açıklayabilir misin ? ırk hiçbir zaman önem arz etmez ve ırkçılar her zaman yenilecektir.İnsan olabilmek insan mühim olan bu

anti hırsız

olum adam kasette katrilyonları sıfırla diyor. sen nerenle dinledin kaseti.. kalan 30 milyon euro için küsürat olarak nitelendiriyor. giden parayı aklın varsa hesap et...

mhp

MHP tek geçerim.

98765

ESKİLERDEN BAHSEDEREK, KÖTÜLEYEREK ŞİMDİ CANİ ÖCALANIN KANKALARINDAN, 4 BAKANDAN, EVDEKİLERİ SIFIRLA, RIZA ZARRAB, DAHA NE BİLEYİM MÜSLÜMAN GEÇİNEN MÜNAFIKLARDAN BAHSETMEYELİMMİ. 1999 DAKİ ŞARTLAR FARKLIYDI SİZ HALA ÖCALAN DENEN CANİYİ MHP YAKALADI, ASMADI HAVASINDASINIZ. KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GEÇ ESKİYİ, GÜNÜMÜZE GELLLLLLL. HIRSIZLARI LANET OKUYORMUSUN OKUMUYORMUSUN.

kkkk

ispat edemediğin şeyler üzerinden yazma. ayrıca eğer bir vücutta bir yara olmuşsa o vücut işe yaramaz değildir. Ancak bir vücut bulunduğu yere her yönüyle zarar verip hiç fayda vermiyorsa o zaman iş farklıdır. Mhp 60 senelik partidir. 70lerdeki koalisyona küçük katılımlarını düşünmezseniz, 1999da sağı nen yüksek oyunu alıp en çok vekille meclise girmiştir. ve Mhp böylece sağın diğer oylarını yanına toplamayı bırakıp sola yelken açmıştır. özellikle o dönemde fazilet kenarda dursun demesi işin en büyük handikapıdır. zira böylece kendini sola teslim etmiştir. zaten sonuçta öyle olmuştur. sağın oyları sola oyuncak olmuştur. başbakanlık sola c.başkanlığı sola gitti. önemli ne varsa sola teslim edildi. sonra ülke ekonomik buhrandan buhrana sokuldu. batırılmayan banka kalmadı. ülke adeta bitirildi. gecelik faizler % 7000 oldu. borç faizlerini vergi karşılayaz % 107 olup memleket faiz batağına boğuldu. 1999-2002 arası memlekete hiçbir konuda hizmet yapılmadı. vs. vs..

HASAN

NEDEN MHP YE OY VERMEK GEREKİYOR.Çünkü vatan, bayrak, Türklük vurgusu yapan tek partide ondan. TÜRK MİLLETİ DAİMA VAR OLACAKTIR DİYE NET SÖYLEYEBİLEN BİR PARTİ. Ben mitingini katıldığımda önce şehitler için saygı duruşu ve arkasından İstiklal marşı söylenir, mitin biterken Bilge lider Bahçeli NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DİYE BİTİRİR. Hangi pareti bu düzende mitin yapıyor, ATATÜRKün partisinin başındaki bile NE MUTLU TÜRKÜM DİYEMİYOR, diyemezde. Şimdi ben soruyorum diğer partiler neden ATATÜRKÜN sözlerini söylemezler veya söyleyemezler.

osman ağa

o gün gülmek için seni hatırlamamama gerek yok.

555555555

yaşasın hırsızlık diyorsun yani, birde verdinmi dinden imandan çoşkuyu akp %55.

888855

Akp 53 chp 21 mhp 12 hpd 9,5

gerçek olan MHP

Gerçek olan MHP gerisi hikaye, teyyare.

nnnnnnnnnnn

2003 göre kıyaslarsan kaybedersin. Söcü gazetesi 2002 ile 2015 çok güzel kıyaslamış. Sen MHP yi ver oyunu hiçkimse ne müslümanlığını tartışır nede hırsızları savunmanla suçlar. Akıllı ol, başını dert açma. Ver MHP yhi oyunu gururla TÜRKÜM de.

laylom

hilal kaplan ın başka nasıl marifetleri var deneyimi yaşamak isterdim. % 47 ha, % 38 üzerinde oy alabilirsen öp başına koy. akp bitti kızım bitti.. siz pembe tablolar çizmeye devam edin bakalım..

Seyfullah YANIK

Dükaların, yalı vanpirlerinin,sırça sarayların kalemşörlerinin saçmalığını okudum.BAKINIZ 1-Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.Yükselerek yola devam vizesini alacak Ak Parti. 2-HDP oyuna geldi ve baraja takılacak.Bu durumda Ak Parti 342 milletvekili çıkartacak 3-Başkanlık sistemi tartışılacak ve Halk oylaması yapılacak.Sisteme geçilecek. 4-Kılıçdaroğlu,Bahçeli ve demirtaş koltuklarından olacak. 5-Yeni bir sağ merkez parti kurulacak. 6-Bu partinini lokomotifi Meral Akşener olacak 7-Ak Parti popilizm yapmayacak ve Başkanlık sistemi sancıları ile bir beş yıl geçecek 8-Tayyip ERDOĞAN dan sonra yeni bir bir başkan seçilecek ve Sultan Fatihin torunu olacak.Osmanlı ruhunu diriltecektir.İNŞAALLAH. 9-Bütün bunların kilometre taşlarını ERDOĞAN döşeyecektir.Bizler onunla yürür,onunla ıslanır,onunla yoruluuruz.ERDOĞANI ÇOK SEVERİZ.VESSELAM

SENYOR

BENİM YORUMUMU KAYDEDİN: AKP % 38 DEN YUKARI OY ALAMAYACAKTIR. LÜTFEN BENİ HATIRLAYIN.

mali

hilal kaplanı akıllı bilirdim. yanılmışım

care yok

Kadın sokağın nabzını bilmediğini duyduklarını yazıyor.

ALASÖZ

Gün geçtikçe, iktidar iyice koltuğuna yerleşip yeterli parlamento gücüne ulaşınca asıl yapması gerekenleri yani halkı kandırmak için ileri sürdüğü vaatleri değil temsilcisi olduğu sermayenin ve zenginlerin isteklerini yerine getirmek için bütün yolları deniyor. Madenlerde, işkazalarında işçilerin ölmesi ile halkımızın yoksullaşmasının onlar için izahı mukadderattır. Sermayenin sürekli kar rekorları açıklamasıda yine mukadderat ile açıklanıyor. 12 Eylülün devamı olarak meydanlara Kuran ile çıkan Evren'in hazırladığı yolda yürümekte, Kuran ile meydanlara çıkarak ve dini değerleri kullanarak adeta oyları keklik gibi avlamaya devam etmek istiyorlar. Nasılsa dindarların kendilerini sorgulamak yerine yolsuzlukta yapsalar nasılsa bizden diyeceklerini biliyorlar. Bu yolun başlangıcı ise ABD'nin çabaları ile insanların uyanmasını engelleme planının parçası olarak bir araya getirilen Gül, Erdoğan, Gülen ile milliyetçi muhafazakarların Komünizmle Mücadele Dernekleridir.