BIST 9.805
DOLAR 32,51
EURO 34,96
ALTIN 2.430,25

20 yıl vadeli konut Emlak Konut kredisi detayları ve ödeme planı

20 yıl vadeli konut projesinde en çok merak edilen konut konut kredi ve ödeme planı seçenekleri. 20 yıl vadeli konutta detayları Emlak Konut Genel Müdürü anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Vatandaş>>>

Aferin iyi oyun oynuyorsunuz, Çünkü bu hamleler REFERADUM öncesi olduğu için kimseye işin, gelirin ve ödeme gücün var mı? diye soran var mı????

sng

hala konut satarak ekonomiyi ayakta tutacaklarını sanıyorlar. inşaat bir yere kadar seni ayakta tutar. üreteceksin ve ürettiğini satacaksın. başka türlü ayakta duramayız. ama biz günü kurtarma derdindeyiz. Ali Babacan bunları önceden gördü. ayrıca bu evlerin maliyeti bence çok fazla. zaten ev fiyatları normal olsa insanlar bir şekilde alır

Mustafa Ayiker

Yahu ülkede konut dışında yatırım yok mu? Konut satıp alarak güçlenen kaç ülke var acaba, bilen varsa açıklasın. İthalata dayalı ve tarım, hayvancılık, sanayi, eğitim, hukuk sistemini geliştirmeden büyüyen ülkeler var mı acaba? Bu yatırım bir yerde son bulursa, üretmeden neyi alıp satacağız?

erolk

Şaka mısınız ya?. Yukarda ki tablolarda 1+1'ler bile 200 binin üstünde başlıyor. Bir aile 20 yıl köle olacak ve 1+1 ev mi alacak?. Zira, 2+1, 3+1'lerin yanına yaklaşmaları mümkün gözükmüyor. Şu haliyle zaten vade farkı uygulanmış o fiyatlara ve "keriz silkeleme" gibi duruyor.

  • 1