BIST 9.643
DOLAR 32,50
EURO 34,63
ALTIN 2.480,36

187 general darbe gecesi neredeydi ihraç da edilmediler!

Türk Silahlı Kuvvetleri-TSK'daki FETÖ'cü askerleri 15 Temmuz öncesi deşifre eden Askeri Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'tan yeni çok tartışma yaratacak bir açıklama geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
cehalet bizi bu duruma getirdi

Alptürk kardeş, gerçeklerden kaçılmaz.Sadece cahiller gerçeği kabulden kaçar. Ahmet Zeki ÜÇOK 15 Temmuz öncesi fetöcüleri tek tek, isim isim bildirmişti Hiç dikkate alınmadı ve 15 Temmuz yaşandı. Asker, Emniyet, Adalet ve iktidar içinde halen dünya kadar Fetöcü var. İktidar içindekilere nedense dokunulmuyor, asıl FETÖCLERe hala dokunulmadı. Bir de kozmik oda olayı var. Kozmik daya girilmekle ülkenin tüm savunma stratejileri ele geçirilerek düşmanlara servis edildi. Olayları bir sorgulayın bakalım.

ttttsurtur

evlerinde misafirleri ile beraberdirler... Yani birazı da kalsın değil mi? Tarih yavaş yavaş, sorgulaya sorgulaya gerçekleri ortaya çıkaracaktır.

Misafir

Generallerin biri tutuldu masus ip bağlandı boğazdan yaralı görünmek için duruma baktı hakim olabilecek durum olmadığı için bu gidişatla bir yere varılmaz beni salabilirsiniz dedi. Yara numarası göstermelik olarak tutulduğu yerden koyuverildi. Başka numara yapacak ve çare yok. tek olması gereken kendilerince doğru olan buydu. yoksa kendisi de fetocu olacaktı. ne yazıkki görevde ve cia cı olarak usul usul devam etmekte. Yada tesadüf. Fakat numaracı fetonun taktiği aynı dikkatli olmak lazım.

alptürk

bu adam nasıl can verecek merak ediyorum. doymuyor...

Misafir

demek bir darbe daha yapsınlar diye hazırda bekletiliyorlar. Eski emekli subayları ve astsubayları 5-10 sene için tekrar işe alın hepsini atın şunların...

misafir

ordu içinde ve muhalefet partilerinin içinde ve iktidar partisi içinde bir zihniyet vardı erdoğan gitsin isterse türkiye yıklısın bu zihniyete sahip kişiler darbeye destek vermesede darbenin başarılı olması için sesiz kaldılar.dua ettiler.

  • 1