BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.437,25

1.5 yaşındaki Rüya her yerde aranıyor

İzmir'in Tire ilçesinde kayıp olduğu bildirilen 1,5 yaşındaki Rüya Çelik ile anneannesini bulmak için arama çalışması başlatıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Zeynep (g)

Bütün bu olaylara sadece kriminal yönden bakmak eksik olur , çözüme götürmez . Her toplumun derin travma yaratacak olgusu farklıdır, bir toplumu derinden etkileyen ötekinde aynı etkiyi yapmayabilir . Deneye deneye buldukları Türk toplumunda acı ve travma noktası çocuklar ve hayvanlar olabilir . Unutmayın her komplo teorisi bir gerçege götürür . Toplumsal şiddeti arttıran pekçok kimyasal mevcut !! Ayrıca cinsel kastrasyon önlem için hem yeterli degil hem de faydasızdır , çünkü bireysel şiddetin artmasına yol açabilir. Şiddetin tek nedeni hatta nedeni , çogu kez cinsellikten çok bireysel travmalar ve egitimsizliktir.Not = ''Komplo teorileri ''ni reddeden bazı bilim adamları aslında neye ve kime hizmet ettiklerini bir daha düşünsünler !! Yedigimize , içtigimize de dikkat etmek gibi bir lüksümüz olmadıgına göre ...??!!

OFLU BABA

ANNE ANNE ADRESI SASIRMISTIR EVI KAYBETMISTIR BIR COK YASLI INSANDA BU OLUYOR BENIM KOMSUMUN ANNESI BINDIGI TAKSIYLE SAATLERCE DOLASIP EVI BULAMAMIS UNUTKANLIK BASA BELA

Misafir

Cok sükür millet aklini kaybetmemis. Yorumlardan anliyorum. Bunca akla vicdana saldiriya ragmen.

Misafir

ne alaka düdük makarnasi!?

Recep

Kardeşim kayıp ayrı. Kaçırılma ayrı. Toplumda infial yaratmayın.

Misafir

TÜRKİYE NEREDEN KOŞUYOR NELER OLUYOR SANA TÜRKİYE SİLKİN BİRAZ NEDİR BU ÇOCUKLARIN ÇEKTİĞİ YETTİ AMA

Ferdi

yol yapıyoruz. Köprü yapıyoruz.

  • 1