BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.428,58

15 Temmuz halk harekatı devam etmeli ki

15 Temmuz'daki kanlı kalkışma, PKK sürüsünün ekmeğine yağ sürdü. Meydanı boş buldular, her gün birer ikişer.. sekizer evladımız şehadet şerbeti içiyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

Halklar zalimleri hep affeder ve tarih o yüzden hep aynı vahşetle tekerrür eder.Öznesini bulamamış muhalifler olarak Taksim, Gündoğdu umut verse de çığlığımız sessizdir hâlâ.

Misafir

henüz sıkıntılar bitmedi her zaman uyanık olmamız gerekir. bir de kalkışmada yakalanan silahlar mahallelere muhtarlar aracılığıyla emniyet kaydıyla dağıtılsın bir sonraki kalkışmaya cesaret ederlerse bu kez cevap verdikten sonra sonradan asalım mı asmayalım mı derdine de düşmeyiz.

Demokrasi Nöbeti .........

Başparmağını avucunun içine yapışmış gibi yap... Dört parmak havada... Salla...başta Emre Belözoglu , Arkada dillipak dooooooğru!...Kısıklıya.... Demokrasi gelsin... Ama sakın Demokrasi nedir diye falan oradakilere sorma!... Ya Döverler ...Ya da Sanduk falan derler!.......

ssss

evet bu ülke zaten gezizekalıların ve fetöcülerin hainlikleri sayesinde bu hale geldi şimdi düzeltme zamanı herkes bir seçim yapacak.Ya ülkesinin birliği yanında duracak ya da bu ülkeyi köleleştirmek için uğraşanların yanında şimdi karar verme zamanı

Misafir

Git tatilini yap, istisnasız her yazından akp yi savunmaktan bitap düştün elbet, ama eğer vatanını birazcık seviyorsan bu cemaat illetinin devlete bu derece yayılmasının en büyük müsebbibi kim bi düşün bakalım

Gezi Yolu

Şimdi de AKP iktidarının 15 Temmuz darbe girişimine karşı başlattığı karşı-darbesi, Devletin kurumların ve insanların üzerinden silindir gibi geçmeye başladı.

İslam Sorunu

Sorun kurumlarda değil.... Sorun Cumhuriyet ve Atatürk Düşmanı kafadadır! Sorun islami anti demokratik zihniyettedir. .... AKP bunu anlayamıyor. İşte mesele aslında budur; Siyasal islam!...........Mesele demokrasi anlayışımızın sakatlığından kaynaklanıyor.

bbbbbbbbbbbbbbbbb

Albay John C. Walker (İncirlik), Albay Michael Manion (İncirlik), Yarbay Timoty Cook (İzmir) ve Yarbay Mark Coker (Ankara)… Darbenin arkasındaki isimler bunlardı. Bunlar operasyonu yürüttü! Türk ordusu içindeki DARBEYE karışanlar ve daha üst rütbeli komutanlar dahil çok kişi bunlardan EMİR ALIRDI! Darbecilerden pek çoğu Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’dan emir almaz bunlardan alırdı. Siz bilmezdiniz ama… Bunları

Misafir

AKP kendi iç güvenliği için bin yıllık orduyu hallaç pamuğu gibi dağıtıyor......Sorun kurumlarda değil. Sorun kafadadır! Sorun zihniyettedir. Askeri okullarda darbe dersi yok!.................... Siyasal iktidar Sayıştay tarafından denetlenmesine izin veriyor mu; hayır! İşte mesele aslında budur; mesele demokrasi anlayışımızın sakatlığından kaynaklanıyor.

Misafir

Başbuğ: ’15 Temmuz’u bir askeri darbe olarak değerlendirmiyorum’.......

Misafir

Şu koyduğun resimde suçsuz erleri linç edenler mi sivilleştirecek bu ülkeyi.

Misafir

misafir denen zevat hr gün meydanlardayım bir bardak su içmedim sen olayı yanlış anlamışın galiba. biz canımızı ortaya koymuşuz ölülerin paraya ihtiyacı olmaz

Misafir

sözde nöbetinizde halkın paralarıyla yeme içmeler gırla gidiyor.bedava yeme içmelerle halkın parası yandaşlara savruluyor.darbe tiyatrosunu da bir türlü örtemiyorsunuz,işi erdoğan düşmanlığına bağlatıp,kendinizi sıyırmaya kalkışıyorsunuz.ama gerçek şu ki: mızrak, bir türlü çuvala girmiyor.

Ahido

Şu FETÖ ne zaman kurulmuş. kurulduktan sonra kimler yadım yataklık etmiş ? Cevaplatv'de cevap var mı ?

Erol Baron

Tabi ki varız... Yeniçerileşmiş askerlerden, hain FETÖ ve PKK'dan kurtulduktan sonra, içi tıka basa hurafe dolmuş dini de iyi bir silkelemek lazım, çünkü her halt onun altından çıkıyor.

  • 1