BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.431,26

15 Temmuz bir tırışkadan ibaretmiş!

Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı ile kıyaslandığında 15 Temmuz bir tırışkadan ibaretmiş. Böyle diyor çatallı dile sahip bazı alçaklar...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 75 Adet Yorum
güven

seni yaradana kurban özışık Allah sana zeval vermesin

Misafir

Allah kalemine kuvvet versin

berky

durumun özeti budur...

Turgut Şentürk

Kendilerini Türk ve Müslüman gibi gösterip yorumlar yazıyorlar ibneler. Bu kahpeler sözüm ona algı oluşturuyorlar, devlete şehitlere dil uzatıyorlar. Bu itlerin dilleri kopmalı bir yerlerine sokulmalı.

Misafir

Aynen senin yazıların gibi ...

Misafir

Asagida birisi Solculara saldirmis.Bak kardesim Sol hic iktidar olmadi bu ulkede.Hep sizinkiler yonetti bu ulkeyi,Mederes,Ozal,Demirel vs.Din soyleminden baska hic bir sey yapilmadi ulkede,hep ayni yol,din,iman de oylari al.Bilim,teknoloji,sanat,felsefe,tip,hukuk alanlarinda hep dunyanin en sonunculari arasinda oldu bu ulke maalesef.Sol kesimden egitime,sanata,dunyaya acilmak isteyenlerde hemen yabancilastirildi,hor goruldu ve halen de aynisi yapiliyor.Onun icin bilmedigin konularda bosuna ahkam kesme....

Adem kimlik

Triska degil triskanin daniskasi

Adem Vasat

Doğruları yazmışsınız; fakat üslubunuz doğru mu? Dışlamak gibi olmuş. Halbuki, vicdanı temiz olup, hasbel kader yanlış çevrelerden etkilenen nice insan zaman içerisinde doğruları ayırtedebilir. Dışlamak, itelemek, bu potansiyele sahip insanların yanlışta inat etmelerine sebep olabilir.

Misafir

helal olsun sana süleyman kardeşim çok doğru yazmışsın

dfdfdfdf

bunların derdi erdoğanla değil , islamladır ! bunlar gavurlukta gavuru geçmiş gavurlardır. gavuroğlundan daha şedid gavurlardır. erdoğan içki içen namaz kılmayan cumaya gitmeyen kuran okumayan eşi açık bir adam olsa , araba islama sövse baştacı ederlerdi. islam kimliği yüzünden bu erdoğan nefreti erdoğan düşmanlığı ! bunu açık açık söyleyemiyor bu islam düşmanı evrimci sosyalist marksist leninist komünist gavurlar , cünkü oy aldıkları hatırı sayılır bir cahil müslüman kesim var ! eskiden olduğu gibi Allah islama sövseler onlardan da o alamaz , yüzde 10 u bile geçemezler. islama olan nefretlerini kinlerini erdoğana ve ona oy verenlere kusuyorlar

Hasan M.

Bu kadar mı güzel yazılır. Kalemine diline sağlık

CNKMR

Kalbimizde, beynimizde ne kadar bir araya getirmeyi beceremediğimiz kelime varsa hepsini ama hepsini bir araya getirmişsin sayın yazar."Sosyal medya fareleri" yazını kemirmeye başlamışlar bile. Ne olursa olsun bu vatan onurlu insanların omuzunda yükselecektir. Her ne kadar içinde onursuzları barındırsa bile.

Atakan TÜRK

TÜRKİYE HALKINI,"siz-biz" diye ayırıp kamplaştıranlar, kanıbozuk onun bunun çocuğudur...YAŞASIN TÜRK HALKININ TÜMÜ!

hasan

ağam özişik değil nur ışığısın

EDİP buğra

Senden Allahü Teala razıolsun ,kalemine yüreğine kuvvet versin,biz herzaman hazırız.

Misafir

ağzına diline beynine yüreğine kalemine sağlik dostum.

hb

hazımsızlara önerilecek bir yazı

ALDIRMAZLIKTAN..!!!

ZATEN MUKAYESE BİLE EDİLEMEZ,AMA BU DA LAİK TÜRKİYEYE CİDDİ BİR SALDIRIYDI,VE SORUMLULARIN SORUMSUZLUĞU SAYESİNDE UÇURUMA GİDİYORDUK Kİ HALK KARŞI ÇIKTI,İHBAR DEĞERLENSEYDİ ŞEHİTSİZ ATLATACAKTIK,ORADA DA SORUMLULAR SORUMSUZ DAVRANDI DEMEM O Kİ UCUZ KURTULDUK HADİ BEY.

öncevatan

Süleyman bey aklımızdan ne geçiyorsa yazmışsınız eline sağlık sizin gibi kalemler olduktan sonra eğilmeyiz(yazının özeti) 3-5 tankı gördüğünde sıçanlar gibi deliklere giren, marketlere koşup gıda stoku yapan, akaryakıt istasyonlarının önünde kuyruk oluşturan sizin gibi ödlekler mi bize destanın ne olduğunu öğretecek?

Misafir

MUKEMMEL HARIKA SESSİZ COGUNLUGUN SESİ OLDUN KOCAMAN YUREKLİ KARDEŞİM SONSUZ TŞK LER DORULARI HER YİGİT SÖGLEYEMEZ İŞALLAH BU YAZIDAN BİRİLERİ HAZ ALIR ONA GORE KÖŞE YAZAR AGZINA YUREGİNE SAGLIK ALLAH YARVE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞŞŞŞŞ

seko69

sayın abim, yazdıklarına eyvallah. başımız üstüne.. zaten bizim o hainlerle işimiz da olmaz.. lakin hala bu hainlerin gönlü olsun diye bu destanı, zaferi, cihadı, dirilişi demokrasi adı altında nitelemeyin. demokrasi şehidi demeyin.. bu hem davaya ihanettir hem islama, hem şehitlere..

Misafir

Canakkale ile mukayese; cok ayip Siirtli Gardas.. Canakkalede sehit ve yarali sayisi 250 bin(yazi ile: ikiyüz elli bin).. Canakkaleyi anlaman icin sadece bir kitap tavsiye diyorum; Dirilis(Turgut Özakman).. Yazma merakin var da okuma merakin?(pek sanmiyorum:)

Misafir

evet bazi arkadaslar yazini cok begenmis.. ver mehteri:)

rabia

her şeyin bir sonu vardır...15 temmuz hem hain gülenin hemde darbelerin sonuydu, o yüzdende böyle akıllara durgunluk veren bir kurtuluşla ALLAHIMIZIN İZNİYLEN TÜRKİYEMİZ PAYİDAR KALACAKTIR ne mutlu türküm diyene.

Misafir

ALLAHIN A KURBAN KOÇ YİĞİT