BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,82
ALTIN 2.478,32

15 Temmuz anket sonuçları siyasi hayatının sonu!

A&G Araştırma Şirketi'nin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası liderlerin oy durumlarına ilişkin yaptığı anket sonuçları HDP'yi şoke edecek. 15 Temmuz sonrası

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
VATANDAŞ

HDP, KÜRTLER İÇİN BİTMİŞTİR BU SAATTEN SONRA. KİM BU SAATTEN SONRA HDP'YE OY VERİR? EN MİLLİYETÇİ KÜRT BİLE HDP VE PKK'DAN ŞİKAYETÇİ.

entelektüel hamsi

yav sosyalistlik iddiasındaki pyd-ypg abd bayrağı açıyor,tüm desteğini emperyalist,sömürgeci dediği vahşi batıdan alıyorsa,bunların hepsi yalan olmuştur.hdp-pkk farklı sebeplerle farklı kesimlerden yine destek bulabilir ama destekleyenler dahi söylemlerine inanıp,güvenemez.

Bayram Zorlu

chp ye oy veren kemikleşmiş %20 lik bi kesim var; bu kesim siyasi partiden çok futbol takımını tutar gibi chp yi destekliyor. farklı bir sol idooloji örn:dsp olmadıkça chp oy oranı %20 altına düşmez. bu kesimden hiç kimse AkPartiye oy vermez ama hdp ye oy verir.

Kandırıkçı

Kürt Partisinin Başkanı KÜRTÇE BİLMİYOR. Pu ha ha .

retry

milleti kandırmayan tek parti olduğu için mi aceba ?

Bunları gördük

HDP CHP FETÖ PKK DHKPc MLKP içten saldırır, ABD Avrupa Esat İran Ermenistan vs ve onların desteklediği İŞID PYD YPG de dıştan saldırır. Ve Yine de Türkiye Ayakta kalıyorsa bu En Büyük Başarıdır. Bakınız Libyada Kaddafi, Irak da Saddam YALANLARLA yok edildi. Demokrasi ve Huzur gelecekti ne oldu?

adelet

boye oyunlara kaniyorsa yada ak penin iyi bir hukumet olduna inaniyorlarsa o zman o milet hereseye laiktir zaten tek derdiniz hdp o zman en yakinda secim olsun yalan degilse

Yoktu ki

HDP zaten yoktu. Başından beri kanlı katil PKK vardı?

Yalap şalap

KÜRTÇE KONUŞAMAYAN ERMENİ Sılho Bey şu anda Türkiyenin yanında yer almaması için Barzaninin ayaklarını yalıyor ama nafile.

Başka yerdeler

Tabi HDP şu anda Suriye PKK PYD Devletini kurmakla meşgüller ya ondan tabi canııım. Türkiyeyle daha sonra ilgilenirler. Zaten HDP yerine şu an direksiyona PKK geçmiş durumda. Önce Suriyedeki Katil Kalleş PKK PYD nın işleri olsun hele bi.

  • 1