BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,94
ALTIN 2.426,76

1071 Malazgirt ruhu Afrin’de…

Aslında arasında 1000 yıl olan bu iki sahne, bu iki tarih arasında binlerce kez tekrarlanmıştır.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Malazgirt?.........................

En zavallı durumda olanlarsa sınırlardaki köyleri..... Kim kime karşı savaşıyor kimler ölüyor belirsiz?..... 260 filan diyorlar! ............. Sınırlar kapalı artık kolayca kaçamıyorlar, kaçanların başlarına gelenlerini tüm dünya görüyor. Ülkemizde sokaklarda Suriyeli çocuklar dileniyor. Geçen gün ortaya çıkan rezilliğin içinde 38 tane “hamile bırakılmış” Suriyeli çocuk var!....1071 Malazgirt ruhu !

Misafir

Olan Suriye halkına olacak ve bize. Önce “operasyonun” ekonomik faturasını ödeyeceğiz, bu yeni vergiler ve yeni zamlar demek sonra eş zamanlı her tür yöntemle sindirme baskılarıyla, OHAL altında seçimlere gidilecek.

misafir

yahu bunlar daha kendilerini bilmiyor karşılarındaki insanlara çamur atıyorlar sanıyorlarki ülke 2002 de müslüman oldu bunlar din tüccarlarıdır çok tehlikelidirler biz islamıda müslümanlığıda peygamberide namazı nıyazıda biliyoruz sizden öğrenecek değiliz hadi hadi

Misafir

Yağdanlık efendi, Bu millet ordusu için her daim dua eder. Sizde şeref haysiyet olsa bu şekilde yazmazsınız. Cumhuriyet dönemine dinsiz demeye çalıştığınız aşikar. Ama, bu ordu ve millet Kore'ye asker gönderirken de, Kıbrıs'a çıkarma yaparken de müslümandı, şimdi de müslüman. Sizin gibi haysiyet yoksunu kişilere rağmen!

afrin

görecez malazgirdini

Erol Baron

En sonunda batılı terörist vampirler bizi pazularımızı orta doğuda kendilerine göstermek zorunda bıraktılar. Bunun bize zararı olurmu olur ama faydası bu zarardan çok çok daha fazladır.

  • 1