BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,91
ALTIN 2.508,13

100 bin FETÖ soruşturmasında ilginç taktikler ifşa oldu

FETÖ'ye yönelik yürütülen 100 binin üstünde soruşturmada örgütün taktikleri, çeşitli sahtekarlık yöntemleri, yasalara uygun olmayan çalışmaları ifşa edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
salhor

Her hakiki Fetöcünün, hîn-i hâcette yakacağı en az 10 Müslüman-Türk'lük bir iftirâ potansiyeli vardır. Devletimiz, karşısındakinin ŞEYTANIN ÖN BACAĞI (arka değil) olduğunu tam tefrîk, teşhîs ve tefhîm etmesi şart. AHA BİRİNİ DAHA TUTTUK! mantığı bir iki sene sonra çözülür.

Budun

Kanada Vancouver da oy killanmaya gittim Sandigin basinda bekliyenler fetocu lardi !! Gorevli memura bunlar fetocu dedim !! Adam umursamadi !!

Misafir

MERAK ETTİM NE ZAMAN İLAHYATÇILARA KOZMONOT YETKİSİ VERİECEK ÜLKEMİZDE EN ÇOK MESLEK İMAM LAR OLDU BUNA GÖRE ARTIK UZAYADA ONLAR ÇIKACAK DEMEKTİR BU YÜZDEN EN KISA ZAMANDA İMAMALARA ASTRONOT OLMA YETKİSİ VERİLMELİDİR ACİLEN YOKSA UZAY ÇAĞINDA İMAMALARIMIZ YAYA KALACAK...

Misafir

Iyiler kazanir. Kötü insanlar kazanmis olsaydi, dünya tarihinde insan olan varlik kalmazdi.

gerçekler

bu yazdıklarınızın hiç birisini yapmayan yanından bile geçmeyen binlerce masum var suçlanan. masum olduklarını herkez biliyore ama maalesef yönetenler görmezden geliyor. yazık.

Misafir

İlahiyatcılara yargıçlık yolu açıldı!_____________ Yargıçlar Sendikası Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Nuh Hüseyin Köse, 4 yıllık lisans diploması olanların idari yargıç olması önünde engel kalmadığını açıkladı. Karar AKP'nin ilahiyatlara yaptığı yoğun yatırımı akıllara getirdi.

  • 1