BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

'1 saat sonra çıkacağız' demişlerdi: Karar verildi!

BOLU’da, iş makinesinin 2 adet kepçesini çaldıkları şüphesiyle adliyeye sevk edildikleri sırada, “1 saat sonra çıkacağız” diyerek kameralara gülümseyen 4 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
eden

İki tane kepçeyi Tofaşa nasıl koyup gitmişler o daha ilginç.

k.k.k

Bu nasıl bir aymazlık, utanmazlıktır. Nerdeyse birazdan madalya takacaklar diyecekler. Yahu o polislere yazık değil mi ? Hırsızları yakalıyorlar, mahkeme salıyor. sonra tekrardan hırsızlık yapıyorlar. Mağdur olan adamın zararını kim karşılayacak ?

Misafir

lanet olsun başka birşey demiyorum insanlar güvenle sokağa çıkamaz oldu

Misafir

ülkede adalet denen bir şey yok, ceza caydırıcılık yok tüm bunlara rağmen hakim yardımcılığı kadrosu açılıyor

Derti adam

Helal olsun çocuklar adli işleyişi türkiyeyi bu yaşında çözmüş okumuşlar çocuklar hem okuyup hem çalmayı ögrenmişler kolay degil saygı duymak gerek ama ufak çalıyorlar Ankaraya gitseler toplu insan nasil soyulur kursu alsalar daha çok kazanirlar

Misafir

“Çek ağabey çek. Zaten bir saat sonra çıkacağız” diyen 4 hırsızlık şüphelisi çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.PISKINLIK YÜZSÜZ?? BUNLAR SUCLUMU DEGILMI ??

vatandaş

böyle adalet olursa ne hırsızlık biter nede asayişin önüne geçilir

xXx

Şayet konu polis olsa aynı olayda, ağır cezada yargılarlar

Emekli vatandaş

Adamlar suç makinesi, suç işleye işleye kanunları ezberlemişler.hangi suça hangi ceza verileceğini biliyorlar,bir hukuk diplomaları eksik.

OFLU BABA

SAYIN SAVCI SAYIN HAKIM BU HER IKINIZEDE KAPAK OLSUN SIZIN HIRSIZLARA BAKIS ACISINI ANLATTILAR HEMDE ALAY EDEREK SIZI NE KADAR IYI TANIMIS HIRSIZ CAPULCU TAKIMLARI UTANIRSINIZ UMARIM

kurt-ay

şeriat olsa bir daha hırsızlık isteselerde yapamazlardı çünki elleri bileklerinden kesilirdi toplum içinde bu şekilde yaşarlardı herkes onların hırsız olduğunu çolak olmalarından anlardı ömür boyu bu ayıpla yaşarlardı.

Vatansever

Emniyet güçleri canlarını ortaya koyarak suçluların peşine düşüyor. Ama ülkemde maalesef hukuk olmadığı için yakalanan suçlular serbest bırakılıyor. Sağol Reis adaleti bu duruma getirdiniz.

Recep Domra

Türkiye'de adalet komedi tiyatrosu gibi.

Kaplan

Polisler neden emek sarfediyorlarki bunları yakalamak için nasıl olsa bir saat sonra birakilacaklar

Misafir

Halbuki marketten yemek için 2 sucuk çalan kişi hemen tutuklanmıştı.Gel bu sistemi çözebilirsen çöz...

Misafir

Adam ne rahat zaten çıkacağını biliyor Türkiye yasaları bu nirmaldir

  • 1