BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.437,23

1 Mayıs için kritik gelişme!

Sendika ve birlikler, 1 Mayıs için İstanbul Valisi Şahin ile görüşecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
1 MAYISTA TAKSİMDEYİZ

TAKSİM 1 MAYIS ALANIDIR. BU HİÇBİR GÜÇ ÖNLEYEMEZ.

kes lan traşı

tıpkı apo'nun emri neyse hdp'nin onu yaptığı gibi ve ingiltere'nin emri neyse chp'nin onu yaptığı gibi değil mi? Şu farkla ki saray valinin amiridir emredebilir, ama diğerleri amir değildir.

SON SÖZ

DEVRİMCİ ARKADAŞLAR.YANINIZDA TÜRKİYENİN EN ZENGİNLERİ ARKANIZDA SÖMÜRGECİ İNGİLTERE KAPİTALİST ALMANYA NE GÜZEL SOLCULUK DEĞİLMİ.CİHANGİR ETİLER ULUS ÇANKAYA KORDON BODRUM MARMARİS SİZİNLE GURUR DUYUYOR.1 MAYISTA ÇÖPLERİNİZİ AKŞAM GELECEK OLAN İŞÇİLERE YIĞINLA BIRAKIP ÖYLE İŞÇİ BAYRAMINI KUTLAYIN.SİZE BU YAKIŞIR İŞÇİ DOSTLARISINIZ YA.BAYRAMDA DEĞİLDE BAYRAM BİTİNCE İŞÇİLER ORTAYA ÇIKIYOR.

Devrimci Yol

__ _______Hukuksuzluğunu devam ettiren yasaların dışına çıkan ve bu suretle meşruiyetini kaybeden rejimlere Karşı halkın Her Türlü direnme hakkı doğar.

hfg

doğru be kardeş bunlar mikser

Emekli Öğretmen

TAKUNYALI FÜHRER - 1 Mayıs İşçi ... Ezilenler olarak, İşçi, işsiz, emekçi, emekli, öğrenci, esnaf, kadın, gençlere Barikat kurukuyor!.................

tecrübe

ya bide Valiyle görüşmüyorlar mı yetkisi varmış gibi. Bu sendikacılar da pek saf doğrusu. Ona çoktan talimatlar verildi kardeşim harbiden safsınız.

Newroz

Saray'ın emri neyse vali onu yapacaktır !

misafir

iyi fikir

FlashMan

çözümü çok basit. çapulculara istanbul kazlıçeşme miting alanını yasaklayın, taksimi bırakıp orada miting yapmak için ısrar edeceklerdir.

  • 1