BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.434,74

1 Kasım erken seçim anketi MAK Danışmanlık

1 Kasım erken seçim anketi sonuçlarına bir yenisi daha eklendi. MAK Danışmanlık, 1 Kasım erken seçim anketi sonuçlarını yayınladı. Anket sonucuna göre AK Parti oy oranı yüzde 43,5.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
emekli

7 hazirandan hiçbir farkı olmaz. Tek sebebi artık emeklinin oyunu alamıyor akp.

Misafir

MHP .....BOZKURT C.C.C

putkiran

Bu zulum duzeninde, HDP li olmadigim halde, BARISIN TEK TEMSILCiSİ olarak gorulen HDP ye oyumuzu verecegiz. yillarca ugruna muadele verdigimiz parti, kürt halkina ihanetin en buyugunu yapti. En azindan adamlar,ne olduklarini gizlemeden, delikanlica kendilerini anlatiyor.

Misafir

Hadi be sende, oy toplamayın burada hadi hadi 1 kasımda görüşürüz :D

Misafir

sen kendini kandır vatan haini ak partiliymiş ak partili olsan birkere oyunu degiştirmezsin hdpli

F ALTAY AKKUŞ

haziran seçimlerinden önce bu şirket 45-24-15-9 çıkartıyordu. Anlayacağınız güvenilirliğin yanına bile yaklaşamayacak bi şirket bu MAK

Türkiyeyi KATİLLER YÖNETEMEZ

HDP ye OY VER APO BAŞKANIN OLSUN. PKK da HÜKÜMETİN OLSUN. Ama bunun İçin Hükümetten sonra Türk halkını Geçmeniz Lazım.

Oyumu Teröristlere Vermeyeceğim

OYUMU APO BAŞKAN OLSUN ve özerklik GELSİN, PKK Kazanana kadar Savaş Devam etsin DİYE tabiki PKK ya HDP ye Oy Vermeyeceğim.

hacı Mehmet Çakan

ak partili biri olarak Ak partiye oy vermeyeceğim oylarımız barışa yani...........................................HDP

RAM

Bu adam 7 hazıran akşamı a haber ekranlarında Ak partının buyuk suprızle tek basına ıktıdara geldıgını söylemiyormuydu? Yalanın en buyuğu bu MAKta var. ınanmak imkansız

bilenadam

hdp her ne kadar kendi kendini bombalasa da.. akp polisten ve askerden kaybettiği oyları geri alacak.bu oran polislerde daha fazla.Kürtlerden ise müslüman dindar olan kesimlerin oyları akpye kayacak.Bazı aşiretlerin oyları da akpye kayacak.bazı kesimlerde hüdapar çekildi bunların oyları akpye kayacak.. akp doguda kendisine birkaç şehir daha ekleyebilir ve oy oranı da 44-46 civarında olacak.bunu da saklayın seçim sonu görüşürüz ;)

timur

yanlı bir anket bekleyip göreceğiz.

Misafir

sen kendi evini yakarmısın komplocu yap başkalarına at işidle ortaklaşa yaptınız

Misafir

7 haziran öncesi de AKP anketlerde %48 değil miydi? demekki 8 puan düşeceğiz.

CHP PKK ÇIT ÇIKAR MIYOR?

Tunceli'de PKK tarafından yola döşenen patlayıcıların infilak etmesi sonucu yaralanan 4 askerden 2'si şehit oldu.CHP den HDP den Gene TIK YOK. PKK asker polis katlediyor CHP den ÇIT ÇIKMIYOR. Bu ne Rezaletlik yaa.

dogrucu mehmet

MAK'in 43,5 gostermesi AKP icin kotu..

HDP nin Oyu Artsın Diye PKK Yine BOMBALADI

SEÇİM YAKLAŞTIKÇA HDP nin BOMBALANMA HUYU YİNE BAŞLADI.Ankara’da 102 kişinin öldüğü hain saldırı da Bombalar PKK yapımı çıktı.Yakalanan Yakup Şahin her şeyi itiraf etti. Yakup Şahin’in verdiği bilgiler doğrultusunda Gaziantep’in Nizip ilçesinde arama yapan polis, HDP Nizip İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Bizet’e ait depoda; bomba yapımında kullanılan 60 kilo TNT, çok sayıda bomba güçlendirici bilye ve intihar bombacılarının kullandığı 15 adet yelek buldu.

  • 1