BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.311,51
GÜNCEL

Yolun ortasında iğrenç hareket! Pantolonunu indirip...

İSTANBUL'un Sancaktepe'de yaşanan akıl almaz bir sapıklık olayı cep telefonuyla kaydedildi. Okula yakın bir caddede kaydedilen görüntülerde vatandaşlara cinsel organını gösteren şahıs büyük panik yarattı. Mahalle sakinleri ise , 'Diken üstündeyiz. Bu kişi bir an önce yakalansın' diye isyan etti.

Haberler.com'un haberine göre; İstanbul Sancaktepe'de yoldan geçen kadınlara cinsel organını gösteren sapık, kameralara yakalandı.

Olay Sancaktepe Sultangazi Caddesi üzerinde meydana geldi. Civardan geçen kadınların ihbarı üzerine polis ekipleri kamera görüntüsünü inceledi. Yapılan detaylı inceleme sonunda kimliği bereli bir kişinin yoldan geçen kadınlara cinsel organını gösterdiği tespit edildi.

VATANDAŞLAR DİKEN ÜSTÜNDE Görüntülerin çıkması üzerine büyük panik yaşayan bölgedeki vatandaşlar, bahsi geçen kişinin 3-4 gündür sürekli o cadde üzerinde dolaştığını belirterek, "Bizler durumun ne olduğunu anlamadık. Olayın yaşandığı bölgenin yakınında lise ve ilkokul var. Birkaç öğrenci çevredeki esnaflara bu caddeden geçerken tacize uğradığını söylüyor. Bizler de polise haber verdik. Kamera kayıtları incelendi ve sonuç ortada. Hepimizin çocukları var. Şu anda diken üstündeyiz. Bu kişinin bir an evvel bulunmasını istiyoruz" ifadesini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, ekipler görüntüdeki kişiyi her yerde arıyor.

Sitene Ekle
Etiketler