BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,73
HABER /  GÜNCEL

Yollar yine kan gölüne döndü: 12 ölü

İzmir, Mersin ve Çorum'da meydana gelen kazalarda 12 kişi öldü 4 kişi de yaralandı.

Abone ol
Mersin, İzmir ve Çorum'dan gelen haberler yürek dağladı. İlk kaza haberi İzmir'den geldi. Üç kişinin yaşamını yitirdiği kazayı Mersin'den gelen haber izledi. TAG Otoyolu'nda 5 kişinin bulunduğu pikap, seyir halindeki TIR'a çarptı. Kazada 5 kişi ölürken Çorum'daki kaza da ise 4 kişi yaşamını yitirdi.

Alınan ilk bilgilere göre, 01 KY 988 plakalı çift kabinli pikap, otoyolun Pozantı-Tarsus istikameti Gülek Boğazı mevkisinde, önünde seyir halindeki demir yüklü 78 AS 314 plakalı tıra arkadan çarptı.
 
Yapılan incelemede, yaşamını yitirenlerin araç sürücüsü Gökhan Dal (36) ile Mustafa Eker (37), Ali Duran Eker (33), Rifat Gürbüz (37) ve Mahmut Tekeli (37) olduğu belirlendi. Cenazeler, ilk incelemenin ardından Tarsus Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
 
Öte yandan, kazada pikapta bulunan Ejder Taşpınar'ın da yaralandığı ve ambulansla Adana'daki bir hastaneye götürüldüğü öğrenildi. 
 
TIR sürücüsü Ali E. ise ifadesine başvurulmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Kaza nedeniyle kapanan yol, ekiplerin çalışması sonrasında trafiğe açıldı.

ÇORUM: 4 KİŞİ ÖLDÜ
 
Çorum’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı. 
 
Kaza, Çorum-Çankırı karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yasin Can yönetimindeki 06 FG 4777 plakalı otomobil ile Mustafa Ceylan yönetimindeki 18 DY 500 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.
 
Çarpışmanın etkisiyle Ceylan yönetimindeki otomobil yanmaya başladı. Kazada yanan aracın sürücüsü Mustafa Ceylan ile yanında bulunan Yavuz Yetiş, Kadir Babademir ve diğer araçta bulunan Ali Atasoy olay yerinde hayatını kaybederken, Yasin Can ve Fatih Satılmış ise ağır yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

İZMİR'DE OFF-ROAD KAZASI 
 
Aydın'ın Söke İlçesi'nden İzmir'in Tire İlçesi'ne arazi araçlarıyla yola çıkan off-road topluluğu üyelerinin konvoyunda meydana gelen kazada kontroldan çıkan arazi aracı 70 metreden, içinde su bulunmayan dere yatağına yuvarlandı. Kazada Aydın Barosu üyesi iki avukatlardan Ferat Sayın ve meslektaşı Özge Özkeskin ile babası Mehmet Sayın öldü.