BIST 9.724
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.431,31
GÜNCEL

Yolcular şoke oldu! Zabıtadan halk otobüsünde çılgın evlilik teklifi

UŞAK belediyesinde zabıta memuru olarak görev yapan 29 yaşındaki Fatih Öztürk bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Fatma Albayrak’a halk otobüsünü durdurarak sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu. 'Evet' yanıtı üzerine otobüs içerisinde bulunan vatandaşlar alkışlayarak çifti tebrik etti.

UŞAK belediyesinde zabıta memuru olarak görev yapan 29 yaşındaki Fatih Öztürk bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Fatma Albayrak’a halk otobüsünü durdurarak sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu.

DENETLEME BAHANESİYLE HALK OTOBÜSÜNÜ DURDURDU: Sabah erken saatlerde işe gitmek için otobüse binen Fatma Albayrak, zabıta memuru olan sevgilisi Fatih Öztürk’ten sürpriz bir evlilik teklifi aldı. Zabıta Fatih Öztürk Fatma Albayrak’ın her zamanki işyerine gittiği yol güzergahında bekleyerek mesai arkadaşlarının da yardımıyla denetleme bahanesiyle halk otobüsünü durdurdu. Otobüse binen zabıta Öztürk, önce otobüs içerisinde bulunan vatandaşlardan özür diledi. Ardından sevgilisine bir buket çiçek uzattı ve evlilik teklifinde bulundu. 'Evet' yanıtının ardından otobüste bulunan vatandaşlar bu güzel teklife kayıtsız kalmayarak genç çifti alkışlayarak tebrik ettiler. 

Sevgilisi Fatih Öztürk’den böyle bir anda evlenme teklifi beklemediğini ifade eden Fatma Albayrak, “Çok mutluyum. Çok değişik bir duygu. Evlenme teklifi bekliyordum ancak böyle bir anda beklemiyordum” dedi.

Sitene Ekle